Ben özelde oldum normal olması bekleniyordu 37de çatı muayenesi oldum oyüzden. Fakat sonra kafası dönmedi 40+4de sezeryana gittik. Gitmeden duşumu aldım makyajımı yaptım ameliyata girdikten sonra sonda takıldı hissetmedim onu, Karna baskı oluyor ama acılı bişey değil. Ameliyat süreci genel olarak acılı değil zaten. Odaya çıkar çıkmaz emzirdim hiç mama kullanmadım 2,5 yıl düşün. ayağa kalmak ilk wc fln bunların hiç biri abartıldığı gibi değil. Kimse gelip aşağıdan muayene fln etmedi.Ama eve geldikten sonra ağrıların oluyor yinede 1 haftalıkken evde yalnızdım evet zor oturup kalkıyordum Ama yalnız kalabildim demekki okadarda kötü değilmişim. ilk 6 ay spor yapmak yasaktı fakat zaten emzirdiğim için 6 ay içinde 18 kilo aldığım hamilelik kilom gitmişti artı göbek kalır diyorlar 3 ay sonra kimse doğum yaptığımı anlamazdı yani tamam sezeryanı övmek doğru değil sonuçta ameliyat ve elbette riskleri var fakat kötüleyenleri yada oşekil doğuranları küçümseyenleri anlamıyorum etrafında illaki sana bi ton olumsuz şey anlatacaklar banada dediler ve sonuç hiç biri olmadı. Ha oladabilir buda bi olasık ama düşünüp üzme iyi düşün iyi olsun sonuçta Her doğum özeldir.