Devrznkubra Kizlar asiri kusma olup erkek olan yada hic kusmadan kiz olan varmi ben iki gebeligimdede hic kusma bulanti yasamadim hem kizim var hem oglum simdi boyle olunca cok merak ettim
Minnakpopus Devrznkubra hiç alakası yok belirtilerin cinsiyet ile. İlk bebeğim erkek prensesler gibiydim onda ne bulantı bildim ne tiksinme ne kusma. Bu bebeğimde erkek bunda daha hamileyim demeden kusmam bulantım tiksinmem başlamıştı. Tabi çok şükür 24 haftalık oldum geçti inşallah tekrarlamaz
Nrnn Devrznkubra bende ikinci gebeliğime kadar böyle düşünüyordum ama alakası yokmuş ilkinde kusma bulantı yaşadım kızım oldu bunda asla bulantı kusma yaşamadım cinsiyet aynı kız
defnevedoruk Devrznkubra kızımda hiç kusmadım midem bile bulanmadı oğlumda cok kustum cok bulantı yaşadım
Devrznkubra Minnakpopus ben ikisindede yasamayinca bunu bilemedim ikisindede tahminim.dogru cikti hissettim ama bunu hissedemiyorum 😊
Devrznkubra Nrnn iste ben ikisindede anlamistim cinsiyeti bu sefer cok zor geciyor hamileligim hayirlisi olsun saglikli olsunda