Adenmom_ Edosgebos67 kesinlikle canım sağlıklı beslendiğin sürece bebeğin de gayet sağlıklı kilo alır zaten kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil , yeteri kadar olsun kilosu tamamdır 🥰
Derya146 Ben kilo vermiştim 73 ile hamile kalıp 73 ile doğuma gittim 65 ile doğumdan çıktım bebeğim 4 kilo doğmuştu 🤭🧿
gezentianne Edosgebos67 İlk gebeliğimde 28-41 hafta arası 8 kg aldm. Bebegim 3110 doğdu minyondu ben de eşim de iriyiz🤣 Şimdi ise 32′deyim 5 kg aldım bebegm yine haftasına göre bir hafta geriden geliyor o da 3 kg gibi doğar dedi doktorumuz.. Her şeyi de yiyorm aslnda ama kilolu hamile kaldm pek almıyorm
hermione_granger Edosgebos67 39+0 da doğum yaptm hiç kilo almadım oğlum 3235 kilo doğdu 102 ile hamile kalıp 102 ile doğum yaptm eve geldiğimde 88 kiloydum 🙈🙈
Kubra998 Edosgebos67 canim ben 34 haftalik doğum yaptım 3 buçuk 4 kilo kadar aldim bebegim 2900 doğdu sen almayınca bebek gelişmiyor diye bisey yok
Edosgebos67 Kubra998 maşallah zaten en fazla 3500 olsun istiyorum bebek. Daha fazla kilo alsın istemiyorum normal doğum istediğim için
Edosgebos67 Pptyaa hayır aksine su içsem yarardı. Ben hamile kalırsam 90 kilo falan olurdum diyordum. Balık etli Bi yapım var zaten ama hamilelik boyunca 63 den yukarı çıkamadım. Zaten 64 ile hamile kalmıştım
Seyda-06 Edosgebos67 ben oğlumda doğumdan 1 hafta sonra hamile kaldığım kiloya dönmüştüm ve 3300 çivarı doğdu oğlum hep kustum 16 haftaya kadar sonrada hiç kilo almamışım hep bebek su falan kilosuymuş iştahımda hiç öyle abartı olmamıştı ama
UmayDuruMom ilkinde 7 kilo almıştım kızım 3,5 kilo doğdu şimdi 32. haftamdayım 2 kilo aldım 2150 gram bebek bu haftaya kadar hiç kilo almamıştım
Qonca652 twinboymama neler yediniz peki ben de çok protein ağırlıklıklı besleniyorum fakat bebek alıyor ama gerilik var
Ngsngetnsgng Edosgebos67 37 haftaya kadar hiç kilo almadım bebek de iyiydi ama ondan sonra kan takıldım vs vs baya kilo aldm dün gittiğimde 75 olmuştum
anneolmakneguzel_ Edosgebos67 sizin kilo almanızla bebegin kilo alması alakası yok canım. Ablam hic kilo almadı 4kiloya yakındı dogdu, bi tane tanidik 15 kilo aldı cocuk 2500 doğdu. En güzeli kilo almamak. Doktor hersey normal diyorsa normaldır meram etme