Gulsumakgun Büyük oğlum 2 yaşında 6 aylik bir kızım var spiral ile korunuyordum ve şuan 5 haftalık tekrardan hamileyim üst üste doğumlar tramva gibi oldu doktorumda yaşım çok küçük 24 önermedi kızım 4150 gram doğdu normal doğum ile ölümü hissettim o an ve bu gebeliği kesinlikle istemiyorum özel bir hasttane ile görüştüm isteğe bağlı kürtaj var 3üne yetemem ama annemde onu aldirirsan ya o 2 sine birsey olursa diyor kızlar ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağım birseyler söyler misiniz
Balbebek012 Gulsumakgun olan olmuş bundan sonra iyi korunmalısın bence bebeği aldırma yazık o cana başta zor olur ama sonra alışırsın yazık bebeklere o da bir can sonuçta
Ecmsyl Gulsumakgun araları çok yakın gerçekten haklısınız ama spiral ila kalmışsınız demekki vardir allahın bir bildiği🤲🏻 kıymayın derim ben zor olacak evet ama ileride iyiki diyeceksiniz belkide. Allah verıyorsa rızkınıda kolaylığınıda verir. Korkmayın anneniz doğru söylemiş ömür boyu bu kez vicdan azabı yaparsınız kendınıze ıstemsızce bısey olursa . Bende oyle dusunurdum
turkan403 Gulsumakgun bende 3e hamile kaldımda 8aylıktı kızım çok ağladım isyan etım ama şuan 2aylık oldu çok şükür Ocak’ta doğdu kuvvezde yatı çok sorunlu oldu kendimi sucladım hep istemedim için onu üzdüm sıkıntıya girdim ona hamileyken keşke öyle olmasaydı ama şuan çok şükür iyi iyiki diyorum çıtı pıtılar gelen kismetiyle gelir asla kötü düşünme başta zorlanırsın ama geçiyo gidiyo zaman çok hızlı saglıkla gelsin inşallah benmde biri 4digeri 1buck miniğim de 2aylık🥰😇
Hanife5656 Gulsumakgun merhaba canım ben de üçüncüye hamileyim benim bir kızım bir oğlum var ben 3 hamile olduğumu duyunca çok ağladım nasıl olur dedim İnan çok isyan ettim bunu da bir hikmeti varmış diyorum bunun da nasibi varmış dünyada diyorum şu an 22 haftalık bir kızım olacak iyi ki de oldu diyorum Allah nasip ederse ileride kızım yalnız tek kalmaz öyle düşünüyorum
Nursemom90 Tövbe tövbe Allah korusun o nasıl yorum öyle. Mutsuz olup çocuklarına bakamasan daha mı sevap olacak. Karar tamamen sana ait çok iyi düşün canım
Gulsumakgun Hanife5656 ama benim oğlum bile henüz konuşmuyor kızımı emziriyorum günahlarına girmişim gibi hissediyorum ve son doğumunda ölümü hissettim 4100 gramla normal doğum yaptım sonrasında tramvayı hala atlatamadım.
Umuteymen65 Ben de uçuncuye hamileyim 18 haftalık oğlum haziranda iki yaşina basacak başta çok agladim sıkıntı yaptım hatta kürtaj bile olmayı düşündüm ki gittim de önlük giydirdiler ameliyathaneye gittim kollarımı kapattilar tam ayaklarımı kaldırıp işlemi yapacaklardı durun dedim 😢 Dr geldi ne oldu dedi hocam ben bu cana kiyamiyacam ağladım Dr alın dedi 😥 şu an çok mutluyum heyecanla bekliyorum bunu da iki oğlum var cinsiyeti henüz bilmiyorum kız bebiş istiyorum bakalım hislerim de o yönde 🤗
Hanife5656 Gulsumakgun sizi neler yaşadığınızı tabii ki de bilemem herkes kendi hayatını bilir siz de haklısınız hakkınızda hayırlısı neyse Allah onu hayır etsin
hivda36 Gulsumakgun Aldırma yazık gülüm oda evladın ha ikisini dışarı atmışsın ha bebeğini öldürmüşsün aynı şey üzülme spraille olmuşsa vardır rabbimin bir bildiği
Gulsumakgun Kızlar pradector erken gebelik yaptım ama orda çıkmadı kaset testte çıktı acaba var mı ki boşuna mı evham yapıyorum yarın kan vermeye gideceğim ama inşallah yoktur dua edin .
Kedilibebekli Aldırmayın tabiki, Allah güç veriyor. Benim çocuklarım 5 yaş, 3 yaş, 6 aylık ve 4.hamileyim korunduğum halde. Ve tek bakıyorum. Buna rağmen aldırmayı düşünmedim. Evet zorluğu vardır olacak ama sonuçta o da sizin çocuğunuz, ona nasıl kıyacaksınız.