tazemomm16 inci ismini seviyorum ve kızım olucak inşallah koymak istiyorum ama son zamanlarda bayağı popüler oldu kararsız kaldım. “ yaz “ ismini duydum çok hosuma gitti sizce nasıl
Momuyy tazemomm16 bence inci ismi daha güzel ve asla modası geçemez 😍 sağlikla kucağınıza alın inşallah
Sultankut tazemomm16 yaz ismi çocuğunuza özellikle okul dönemi çok zorluk yaşatır akran zorbalığına maruz kalır diye düşünüyorum bence kesinlikle inci 🌸
Perenelle tazemomm16 inci güzel ama biraz eski tarz kalıyor sanki. İlkyaz ismini de düşünebilirsiniz yaz’ı sevdiyseniz bence kulağa gelişi çok güzel ve haziran ayınını mutluluğunu yaşatıyor insana
tombikdoner22 tazemomm16 yaz ismiyle çok dalga geçilir yaa. YAZ DOSTUUUM GÜZEL SEVMEYENEE ADAM DENİR Mİİİ😂 hemen şarkı söyleyesm geliyo.
Girlmama tazemomm16 bence bu aralar cok fazla inci oldu ben pek isinamiyirum bu isime yaz a daha cok isindim cok hos bence
tombikdoner22 Girlmama hahahahaha benim aklıma gelir 😂 ben ilk çocuğuma isim ararken 9 ay boyunca her isime baktım önce ben dalga geçtim😂 o yüzden takılıyorum böyle şeylere