Atnc Herkese merhaba serklaj ameliyatından çıkınca hemen ayaklanılıyor mu hastanedeyken ? Sonda takılıyor mu bilgi verir misiniz ?
zynpknt Atnc bana sonda takılmamıştı ama zaten ameliyattan sonra hiç kalkmamak gerekiyor tuvalet hariç
Meri3535 Atnc benim belden aşağımı uyuşturdular yürüyebilmem 6 saat sürmüştü. Yürüyemeyeceğim içinde sonda takmışlardı.
nurraaa Atnc ben genel anestezi ile serklaj oldum. Ameliyat sonrasi kalkabiliyorsun sondaya gerek olmuyor ama biraz agrili gecmisti benim ilk gece. Belden asagisini uyusturunca daha az agri oluyormus sanirim doktorum oyle soylemisti
Efsunib Atnc geçmiş olsun öncelikle ben genel anesteziyle olmuştum serklaj ama sonda tapmadılar ki zaten korkulacak birşey yok doğumda taktılar bana 10 defa tak çıkar yaptılar öyle aşırı acı vermiyor
zynpknt Atnc ben gündüz gittim alcaz dediler yatışım yapıldı akşam ameliyat oldum ertesi gün sabah çıktım ameliyattan sonra 2 saat falan kalkmadım sonra normal tuvalete falan gittim
Meri3535 Atnc evet bir gün önce yatışım yapıldı, serkilaj olmayı bekledim. Serkilaj olduktan sonra da 4 gün kaldım enfeksiyon tedavisi gördüm.
Atnc Meri3535 çok geçmiş olsun bende perşembe günü olacağım ama doktorum akşama taburcu ederim dedi bir sıkıntı çıkmazsa akşama çıkarım herhalde
Meri3535 Atnc ben acilden girerek oldum çok sıkıntılı sürecim vardı o yüzden yattım zaten normal girenler ertesi güne çıkıyormuş. Enfeksiyonum zaten varken dikildi, dikildikten sonra arttı derken gönderip göndermemekte kararsız kaldılar.
nurraaa bilgemomy evet ameliyatim saat 21 gibi olmustu zaten o gece yattim sonraki gun tahlillerden sonra ogleden sonra eve gectim
bilgemomy nurraaa benim de perşembe günü 11 de olck çok heyecan yaptım benim kaybılmda var 28 mm ölçtü bide 12 haftalığım :/ hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin allah
Atnc bilgemomy benim de 1 buçuk sene önce 22 haftalık bi kaybım var bebeğim doğdu 2 gün yaşadı vefat etti Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi