Cileklibazta 28 haftalık hamileyim 6 gündür ishalim geçmedi ilk günler günde 4 defaya kadar tuvalete çıkıyordum son üç gündür günde 2 ya da 3 kere çıkıyorum doktoruma yazdım enterogermina içmemi önerdi içtim ama hala geçmedi bu durumu yaşayan var mı?
Su123 Cileklibazta canım yoğurda nişasta karıştır ye kesiyor ishali çevremdeki herkese söylerim faydası birebir yengem mardinde yaşıyor bir sene boyunca gitmedik doktor bırakmamış annem bana söyleyince yaptım ona ertesi gün hiç bir şeyi kalmamıştı
bade25 Cileklibazta yoğurt ve nişastayı karıştırıp ye canım nişastası fazla olsun biraz. Kefir de düzenliyor bağırsakları
minikbebegim06 Cileklibazta bence gidin bi tahlil yaptırın enfeksiyon vs mi var diye su kaybına karşı boş serum takarlar benim doktorum gebelikte ishal istenmeyen bir durum demişti 1 kere olmuştum hemen tahlil yapmışlardı sorun mu var diye
Cileklibazta Su123 nişasta yoğurt oranı nasıl olmalı leblebi muz türk kahvesi ve limon haşlanmış patates hepsini denedim ama geçmedi inşallah bununla geçer
Cileklibazta minikbebegim06 geçen hafta idrar tahlilimin sonucunda da idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı acaba bağırsaklarımda da mı enfeksiyon var sizin sonucunuz nasıl çıkmıştı
minikbebegim06 Cileklibazta benim temiz çıkmıştı ama enfeksiyon durumunda ishal olabiliyormuş geçmeyen gaita testi almışlardı sızım birde uzun sürmüş yani ben olsam tekrar gider sürümü anlatırdım