_34Merve Kizlar sabahtan beri sağ kasık tarafımda sanki kesik ağrısı var ayağa kaldırmıyo adım atarken canım o kadar aciyo ki bu durumu yaşayan var mı bu haftalarda ? Kesik ağrısı sürekli var sabahtan beri
Minnakpopus _34Merve enfeksiyonunuz olabilir bi idrar tahlili verin mutlaka. Bendede aynı şekildeydi kilitlenip kalıyordum idrar yolları enfeksiyonum çıktı ilaca başlamıştım
Nurkry _34Merve Öncelikle çok geçmiş olsun emfeksiyon ve ağrı erken doğumu tetikliyor lütfen hemen bi acile gidin ve gerekirse antibiyotiğe başlayın ilerleyince daha kötüsü olabiliyor maalesef
_34Merve Minnakpopus enfeksiyon gorunuyo zaten ama devlete sonuç için gidiyorum randevu al gel diyo randevu da yok bakmiyo da napcam bilmiyorum ama kötü bı acı bıçak kesiği gibi hiç dinmiyo da oturduğm yerden kalkınca daha çok hissediyorum
Minnakpopus _34Merve sonuç göstermeye randevuya gerek yokki bakıyorlar sonuçta hangi doktor istediyse tahlili sonucada aynı doktor randevusuz bakar iyice şaştı bu doktorlarda vallahi
_34Merve Minnakpopus acile gitsem tekrar idrar tahlili istesem alttan mi bakar diye endişe ediyorum yoksa acile gidicem
Minnakpopus _34Merve yok alttan bakmaz durumu izah et sen bende ilacım bitsin acilden giriş yap tekrar tahlil istesinler dedi doktorum umarım sanada bakarlar canım enfeksiyon benide çok korkutuyor
_34Merve Minnakpopus benide korkutuyo ara ara olsa sürekli ağrı olması endişe ediyorum.. sağolasın öyle yaparmm o zaman peki ilaç iyi gelmiş miydi size
Minnakpopus _34Merve henüz bitirmedim ilacı benim yüksek çıktı enfeksiyonum toz ilaç falan fayda etmez dedi 5 günlük bi ilaç verdi perinatologum günde 3 tane içiyorum. Bitince tekrar tahlil vereceğim duruma göre umarım geçmiştir 🤦🏻♀️ yoksa bide antibiyotik başlayacağı
Minnakpopus _34Merve benim sadece aniden kasık batmam dışında hiçbir belirtim zaten yoktu şaşırdık bizde şuan hala belirtim yok gebeliğe bağlı bel ağrılarım falan var. Yani bazen sessizcede ilerleyebiliyor enfeksiyon malesefki
_34Merve Minnakpopus hmm anladım inşallah geçmiştir ya 🥰 bebek hareketlerini hissediyorum ama acı endişe ettiriyo