Busraakay_26 Sevdam16 detaylı ultrason gerekiyor maddi durumunuz el veriyorsa yaptırın maddi durum el vermiyorsa detaylıya bakan bazı devlet hastaneleri var diye biliyorum ya da benim şehrimde var ama benim tercihim özelden yana
Tueoku Melissayda konuyla alakasız ama detaylı ultrasonda doktorların yanılma payı olabiliyor mu acaba benim gittiğim doktor emin olmamakla birlikte bebeğin ayağında çarpıklık var içe doğru dedi sol ayağı için ama emin değilim olduğu pozisyondan kaynaklı da olabilir dedi tekrar başka bir perinatolojiye gitmelimiyim çünkü pozisyonu hep yüzsüztüydü şuan biraz daha büyüdü belki sonuç değişir
Kosemen54 Tueoku benim komşumun oğlu öyle doğmuş anne karnında ayağı bükülmüş öyle doğdu ayak ölçülerine göre ayakkabı yaptırıyorlar ayak masajı var şuan 5 yaşında ilkine göre düzelme var
Melissayda @Tueoku kaç haftalıksın canım hafta ilerledikçe bazı şeyleri görmek zorlaşıyor dedi doktorum aslında o yüzden 21-24 arası detaylı öneriliyor dedi. Ben olsam giderdim tekrardan merak insanı daha çok yorar çünkü sende rahatlamış olursun
Tueoku Melissayda 22+4 de gitmiştim ben şuan 26 haftalık olduk tam öyleysede yapıcak bişey yok maalesef her şekilde bebeğimi doğurmak istiyorum tedavisi var çok şükür ama süreç zor olacağı için yanılma payı olabilir mi diye düşündüm 🥹
2cocuk2kopek Melissayda 20-22 arası öneriliyor canım 24 değil bebek gelişimi tam bu haftalarda uygun oluyormuş
Melissayda @Tueoku Rabbim yardımcın olsun canım inşallah hayırla gelsin zamanında kucağına al her zorlukla beraber bir kolaylık vardır dualarım seninle 🩷
Tueoku Melissayda Allah razı olsun canım benim dualarınız Eksik etmeyin Bebişim bebeklerimiz sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler 🥹🤲🏻♥️
Elagozlu3 Ben de yaptırdım 20. Haftada gittim pozisyondan dolayı bir daha gel dedi 22. Haftada tekrar gittim mutlaka yaptırmalı
Parinas bana da 21+1 e gün verdiler haftaya. 22 daha uygun biraz erken oldu dediler 🤦şehir dışında olcam diye denk gelmedi inşallah tekrar gitmem gerekmez. Özele mi gitmiştiniz siz Elagozlu3
Elagozlu3 Hayır devlet hastanesinde yaptırdım ilk randevum 20. Haftaya düştü zor bulmuştum haliyle :) nazlı kızım bazı yerlerini göstermedi bir daha gel dedi bu defa 22. Haftaya randevu düşürebildim bu defa gösterdi iki defa gitmiş oldum :)