Melissayda Kızlar bugün sabah hissettim sadece ve bir daha hissetmedim bu haftalarda olup böyle olan var mı ? Korktum bi hissetmediğimide oturunca farkettim. Acile gitsem mi sizce?
Burnosunn_annesi Melissayda ay canım benimde 26 son günü uçak yolculuğu yaptım yoruldum hareketlerini hissetmiyorum sanki sabahtan kahve çikolata yedim ama önceki günler igib hareketli değil bekleyeceö yarına🥺 sana da geçmiş olsun sanırım bebekler büyüdükçe yerleri dar oluyo
GirlandBoy_Mom Melissayda kötü düşünme canım benim de bi bebe olduğundan sürekli onun peşindeyim yoruluyorum ve hissetmiyorum bazen ama bi kaç gün daha devam ederse için rahat etsin diye bi git canım💕
Mry2020 Melissayda canım 29+0 dün çok yoruldum akşam uzandım dinlendim ama her gece çok hareketli olan bebeğim dün gece hiç hareket etmedi sabah uyandığımda ederdi yine etmedi gündüz biraz etti akşam normale döndü bugün
Zhr_mom1 35 teyim bende de oluyorr bazen çok iş yaptıysanız oda yorluyor olblrrr bn tstlı yiğip yatıyorm öyle hisetmeye çalşıyorum
Esmaa3496 Burnosunn_annesi bende uçak yolculugu yaptm 1 hafta boyunca cok az hissettim biraz da gezdim vs ondan etkilendi sanırım yoruldu dinlenince düzeldi şimdi de musyeneden çoktım saglıgı gayet yerindeymiş bende çok endişeliydim bişey mi oldu diye yorulduğumuz zaman hissetmiyormuşuz 💕
Melissayda @Zhr_mom1 bende şimdi yedim canım inşallah hissederim bir bebeğim daha var onunla uğraşırken bazen farketmiyorum
Zhr_mom1 Melissayda kötü düşnmeee nasl hisediyorsak onlrda öyle hisediyor soluna yatmua çalş ttlnı ye hisedicksinn 🙏
Melissayda @Burnosunn_annesi ay aşkım valla endişe ettim inşallah hissederiz tatlı yedim sende ye gün içinde hareketliyim otur kalk durmuyorum sanada geçmiş olsun yaz bana merak ederim 🥹
Burnosunn_annesi Melissayda tamam bitanem sorma ya bende bazen dalıyorum ama benimki böyle sanki rahimde aşağıda hissettim sende haberdar et beni Allah’ın izniyle inşallah bisey yoktur🥰🤲🏻♥️♥️
Melissayda @GirlandBoy_Mom kuşum cuma günü zaten randevum var kontrol edicem belki öne çekerim minik bir kıpırtı hissettim o bile nasıl rahatlatıyor 🥹
Melissayda @Burnosunn_annesi aşkom bende az önce altta minik bir kıpırtı hissettim ay nasıl endişe ediyor insan artmasını bekliyorum 🙏🩷
Burnosunn_annesi Melissayda ah kuzum bende cok yoruldum dünden az az kasıkta hissediyorum bakalım hareketlenir inşallah 🤲🏻sen nasıl oldun bebiş nasıl
Burnosunn_annesi Mry2020 27 haftalık olduk dün yolculukta Cok yoruldum benimde az kasıkta hafif var hareketi yorgun olunca cok etkiliyor 🥺 bugün de cok olamzsa doktora giderim yorumunuzu okudum biraz olsa da içim rahatladı
Melissayda @Mry2020 evet canım cidden yorulunca çok etkileniyorlar hissettim birkaç kere ama gerçekten dediğin gibi az hissediliyor inşallah normale döneriz bizde sağlıkla gelsinler 🩷
Mry2020 Burnosunn_annesi Allah’ın izniyle iyidir dinlenin uyuyun sevdiğiniz şeyleri yiyin biraz uzun sürüyor ertesi güne normale döndü benimki
Burnosunn_annesi Mry2020 dün öğleden sonraydı evet bakalım inşallah normale döner cok teşekkür ederim 🥰