irem4_rc Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı Nstye falan aldılar ama hiç sancım vs yok çatı muayenesi falan da yapmadılar doğumu başlatmak için ne yapabilirim ananas ve hurma yiyorum ama bende etki etmiyor bunlardan hariç fikirleriniz var mı?
Mrvsmt2502 irem4_rc ilişkiye girmek, aksak gebe yürüyüşü, merdiveni 2 3 basamak atlayarak inip çıkmak, adaçayı ve ahududu yaprağı çayı içmek, çörekotu yağ içmek, activating labor yapmak, meme ucunu uyarmak…
ArasMom__ irem4_rc sıcak suya çok oturuyordum ve çömelme yaptım iki günde 4-5 cm açılmam olmuştu çok sancı olmamasına rağmen ☺️ 38 de başladım 38+6 da doğurdum
Beyzanur3 irem4_rc bende Hint yağını duydum canım meyve suyunun içine felan katıp içiyolarmış sonra sancı başlıyormuş 1 tatlı kaşığı veya yemek kaşığı
Demekira 40+2deyim. 38e girdiğimden beri her gün yürüyüş,pilates,arada ananas hurma yiyorum. Ki o haftaya kadar da çalıştım😂. Muayenede bişey çıkmayınca doktor gel suniyle başlatalım dedi dün geldim hastaneye oğluş suniyi de sevdi dün gelmedi😂bugün ne gelecek başımıza bekliyoruz😇 yani aşkımlar olmayınca olmuyor amaaaann🧡
Senaan 39+6 olduk dün ultrasonda 41 göründüğü için yatırdılar.Sancı vs hiçbişey yok sürekli elleriyle açıklık kontrol ediyorlar.Bu süreci bir an önce atlatmak istiyorum