Yasemincifci Brnyrk ağrın yoksa sıkıntı değil ağrın varsa doktora görün ve kabız olmamaya dikkat et acı baharattanda uzak dur
Brnyrk Yasemincifci ağrım yok şuan ama o meme beni psikolojik olarak rahatsız edıyor. Günde en az litre su içen ben ama yine oldu bu😣
AlevSngr Bende 31 in başından beri çekiyorum ağrısı beni öldürdü ve arada az kanamayla birlikte benimkide kocaman olmuş. Bugün doktora gittim söyledim krem yazdı bakalım
Gunesibekliyoruz Bu konuda cok garip bisey yasadim, tavsiye edecegim... ben malum bel fitigi sebebiyle sürekli yatiyorum yemek vs esimde... o da arada disaridan soyluyor bunalınca.. son günlerde baya disaridan takildik ve bende hemoroid memesi bayadir vardi ama bu süreçte bir acidi bir acidi.. kanamaya da basladi temizlerken.. bi de kabizlik oluyor tabi demir ilaci yüzünden ve disardan beslenince... ablama anlattin kusburnunu suya birak bir gece onceden onu ye sabah ve gun icinde cekirdegi vssi ile dedi... 5/6 tane yedim. Esime de anlattim o da o gun yarim kilo brokoli hasladi, ustune 7-8 iri dis sarimsak,2-3 limon ezip sıkıp tuzla karistirdi sosu 10 dk sonra brokoliye boca etti. Ben o gunu takip eden 2 gun boyunca inanilmaa tuvalete çıktım ve hemoroid falan kalmadi, meme bile gitti... ikisinin de zarari olmaz kari olmazsa, sebep nedir bilmiyorum demiri de kesmedim baska ozel bisey de yapmadim ama bitti gitti masallah... deneyin yani zarari yok saglikli ikisi de...