Merhaba hanımlar ikinci bebeğime 33+3 haftalık hamileyim. İlk gebeligimde acemilikten dolayı hiç düzgün beslenmedim özen göstermedim yemenin yasak olduğu seyeleri tabiki yemedim ama faydalı şeyleri de yemedim haliyle normal doğum yapmama rağmen sütüm çok geç geldi, bebeğim sarılık oldu, mamayla desteklemek zorunda kaldım, bebeğimde hep zayifa yakın büyüdü. yetersizlik hissi, el âlemin çenesi, psikolojimi hiç anlatmayayim bile. O yüzden şimdi ki hamileliğimde ne doğumdan ne sancidan hiç bir şeyden korkmuyorum tek korkum yine emzirme problemi yaşamam. Bunu hiç ama hiç istemiyorum o yetersizlik hissini ikinci defa kaldiramam aklıma geldikçe keşke ikinciyi yapmasaydim ya sütüm az olursa bu sefer naparim diye ağlayıp duruyorum. Doğumdan önce hazırlık yapmak istiyorum neler yemeliyim hangi vitamini almalıyım lütfen yardımcı olun. Doktorumlada görüşeceğim ama muayeneye 1 hafta var ve 1 hafta beklemek istemiyorum. Doğumdan önce sütüm gelse tişörtüm ıslansa falan Allah’ım nolur bu sefer nasip etsin. Bilenler de yardımcı olursa çok sevinirim