Alya05 bgndgd Benm adetime 3 gün kala kan sonucu 400 çıkmıştı Diğer gebeliğimde de adete 3 gün kala 130 çıkmıştı. Döllenmeye bağlı adetin biter bitmez hamile kalmışsan daha yüksek çıkar. Ama sonlarına doğru döllenme olmuşsa daha az çıkar.
BlcSongullllllllll bgndgd benim çıkmadı şahsen 3 haftalık bebeğim kan da görünmedi doktor da binde bir ihtimal dedi o da bana denk geldi 😅😅 sonra da 6 haftalıkken hamileliğimi öğrendim betam 8bin küsür dü
Zehradgdrn bgndgd ben adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim ertesi günü kan verdim beta 95 çıktı 2 gün sonra 376
Miranne bgndgd tabiki düşük çıkar. Ben adetten bir hafta önce 35,50 ile öğrendim. Adetten bir iki gün sonra 4000lerr ulaşmıştı. Çok erken öğrendim doktorum eşimdi çünkü:))
bgndgd Düşük çıkması için silik bi çizgi mi olması lazım yani bunu anlamak istiyorum benimki silik değil
Mor-kelebek bgndgd benim adete 6 gün kala 30 çıkmıştı canım. Bu kişiden kişiye göre degisiyor seninki maşallah bayağı belirgin kaç günün var adete
bgndgd Mor-kelebek 17sinde kimyasal kanamam oldu yani 10-11 gün sürdü büyük ihtimalle adet tarihim sarkabilir hiç belli olmaz bence
Mor-kelebek Mehlika_ bel ağrısı çok vardı canım birde af edersin beyaz peynir gibi akıntım vardır enfeksiyon var sanıp gittim ilaç tedavisi başlamadan önce bir kan alalım dedik öyle öğrendik
BlcSongullllllllll BlcSongullllllllll benim belamı 05 ti yani garanti yok dediler bide ama ben adetimfen 10 gün önce yaptırdım adetim 10 gün geçikince de test kiti yaptım ondan öğrendim yani kandan sa test daha net çıktı😅😅