babyandmomy__ 1683618 kasılmam var diye bugün kontrole gittim son 1 hafta veriyorum kendi gelmezse konuşuruz artık dedi 😂
Umudunbahcesi Suna_dmrlp 30+0 haftalik son düzlüğe çıktık artik 🥰 Rabbım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Emelcannn Suna_dmrlp hiç zaman geçmiyo derdim ama 16 haftalık olduk bile kızımla mide bulantılarım yeni geçti yeni yemek yemeye başladım kilo almadım daha 😂
Ozge16_ 1683618 sizinle aramızda 1 gün var 38+1 olduk bizde ve pazartesi sezaryen ile oğluşuma kavuşucam inşallah 🧿 ama çok korkuyorum nasıl olucak diye🥹🥹
1683618 Ozge16_ sağlıkla kavuşursunuz inşallah bendede korku var ama olan arkadaşlarım iyi şeyler anlattılar hep inşallah bizimkilerde öyle olur stres yapmayın sizde iyi düşünün. miniğe kavuşmak istiyorum bi yandan da 🥰
Esra11_10 Suna_dmrlp 27 olucaz heyecanlıyım artık kucağıma da almak istiyorum bi an önce ama hemen büyümesin istiyorum kıpır kıpır yavrum eşimde işten gelince hemen karnımı seviyor kıskanıyorum da karışık duygular içindeyim 😂