herkese merhabalar geçen sene Ocak ayında hamile kalıp şubatta kürtaj oldum kalp atışı duyamadığım için bir iki ay korunup tekrar denemeye başladık ve 6 ay sonra bi kimyasal oldu şimdi tekrar bi kimyasalım oldu hcg artmadan düşmeye başladı kanamamın gelmesini bekliyorum şu an artık doktora gidicem epeydir gitmeyi düşünüyordum aslında ama çevrem yaşın daha küçük olur bir sıkıntı yoktur dedikleri için biraz da onları dinledim bu arada 23 yaşındayım geç hamile kalıyorum kimyasalım falan oldu şimdi tekrar böyle bi durum yaşandı artık tamam gidicem dedim şu an kanamamın gelmesini bekliyorum yukarıda bahsettiğim gibi yani bu benim kürtajdan sonra ilk kadın doğum doktor randevum olucak yani açıkçası ay biraz korkuyorum da ben böyle doktora anlattığım zaman bunları yaşadıklarımı bana ne yapacaklar ya da nasıl bir yol izlenir bilginiz var mı bir sıkıntımın çıkmasından korkuyorum çıksada erkenden tedavi edilsin istiyorum çok karmakarışığım doktor korkum yok aslında ama bu konuda çok geri gidiyorum gitmemem lazım aslında ama işte korkuyor gibiyim de çıkıcak olan sonuçlardan yapılan işlemlerde galiba korkuyorum evettt🥺ay biraz kafanızı da şişirdim kusura bakmayın ama yani bilginiz varsa ve beni biraz aydınlatırsanız eğer çok mutlu olurummm öpülüdünüz şekerler🫶🏻🌸🩷