Nidazzyaaa 123obd Tüp bağlatma extra ne kadar ücret alıyorlar bide bilgi verir misiniz tüp bağlatma hakkında
Ayse__yusuf21 123obd öncelikle hayırlı olsun bnde 4 sezaryeni olacam Kasım ayında 4. Olduğu için çok risk diyorlar sizde her hangi bir sıkıntı oldu mu
123obd Nidazzyaaa ben devlet hastanesinde baglattım ameliyatım 2 saat sürdü normalde 30 yaşın altına baglamiyoruz dedi ama benim 4. Olunca insafa geldiler herlde
Esay5060 123obd bende tüp bağlama istedim doktorum tavsiye etmiyorum yaşin genç dedi eşinin onayı lazım dedi ve eşimin onayı yok
123obd Esay5060 benim kızımda 1.5 yaşında acarken biraz yavaş ilerlediler iceride yapışıklık olmus diye
Yaseminkayaa Ayse__yusuf21 benim doktorum 7. Sezaryenini yapmış ya korkmayın derim ben arkadaşımın ablası 6. Sezaryeni olacak
Esay5060 123obd sağlikla büyütün inşallah darısı bize sağ salim kucağimiza almayi nasip etsin rabim ☺️
Merveaty4545 Kızım 2 yaşında oğluma hamileyim 27 yaşındayım ve tüplerime başlatıcam rabbim isteyene sağlık uzun ömürlü evlatlar versin 💖