Snemrcan Annekiziiveeoglu Ben adet günümden 3 gün önce kan testi yaptırdım 1,20 çıktı bu gün gecikmenin 8. Günü olsaydı kanda çıkardı dimi klomen kullandım ekstra geçen ay ondan mı gecikti acaba
Dmrumrnns Regle 5 gün var görünüyor prodictor test yaptım 3 dk sonra belirdi aşşırı hafifti kurudukça belirdi bu testte yanılma olasılığı nasıl yanılan yalan pozitif gören oldumu
Selo3 Bende ilk test yaptığımda bundan bile silik çıktı reglim gecikmemişti kan verdim beta 7,1 çıktı şimdi 2 aylık hamileyim bence gidip bir kan verin 🙏💕
Dry07_ Selo3 sağlıkla kucağınıza alın inş🌸 benim de bat bugün sabah kan verdim 7.17 çıktı acaba siz regl e kaç gün kala 7 ile öğrendiniz. Geçen ay kimyasal yaşadım ordan kalmamı değil mi emin olamadım çarşamba tekrar kan vereceğim. Acaba siz regl e kaç gün kala öğrendinşiz?
Selo3 Dry07_ Amiin inşallah Allah sizede nasip etsin 🙏 benim regli olmam gereken gün testim böyle çıkmıştı ve beta 7.1 çıkmıştı
Dry07_ Selo3 anladım. Bende pazartesi regl olmam gerekiyordu olmadım o gün kan verdim 7.17 çıktı yarın tekrar vereceğim artış varmı yok mu diye. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ordan kalma değermi değil mi anlamak için 🌸