tecrubeliiannee KonuMankeni her gün sağlık ocağına gidip olcturun sabah ve akşam üzeri şeklinde olabilir evdekiler bazen doğru olcmuyor
feynnur hamcokelek33 evet son kontrolden sonra yarın ilk defa gideceğim ve farklı bir doktor olacak bekliyorum merakla ne durumda diye
Afra3405 KonuMankeni Geçmiş olsun stres yapmayın ama benimde ilk gebelikte 39+4 de fark ettiler yüksek tansiyon idrarda protein kaçağı gebelik zehirlenmesi sonra acilen sezeryan inşaAllah sizin düzene girer ve düşer yinede ihmal etmeyin 🤲🏻
KonuMankeni Afra3405 çok çok sağolasın canım 🌸🌸🥰 benim sadece tansiyon sıkıntım var. Protein ya da bebekte gerilik de yok. Hatta baya iri bir bebek. Ama işte yine de tansiyon sıkıntı olur mu bilmiyorum. Genel olarak bugün 13-8,13-9 çıkıyor. Takipteyim hala.
fairytale_ KonuMankeni ayak sismeside tansiyondanmis canim🥲 15 gceiyordu tansiyonum 15 8 feln oluyordu 14 ve ustu olunca gel dediler normal doğumu dediler ama acilma olmadi suni sancida verince bebegimin kalp atsilari yavasladi bir ara durdu sonra yeniden geldi bu yuzdende sezeryana aldi doktorum post acmistim dogumumla alakali istersen bakabilirsin
KonuMankeni fairytale_ yaa işte ayak şişmem oluyordu ama tansiyon olmuyordu şimdi o da var o da var. Ne neyden kaynaklı anlayamadım. Doktordan da istediğim cevapları alamadım foruma sarıldım 🥹
anneoluyorumm13 KonuMankeni canım tansiyon çok önemli preeklemsi olabilir benim bildiğim 14lerde hemen bebeği almaları gerekir ters birşey olmasın diye doktorun birşey demedi mi
KonuMankeni anneoluyorumm13 14e çok çıkmadı ama 13ten de pek düşmüyor 🥹 doktor bi yorum yapmadı yarın yine gidicem 🥹
fairytale_ KonuMankeni dikkat et canim bebegin hareketlerine tansiyonuna gun icinde hep olc ilik duslar al limon suyu ic ve bol su ic zaten az kalmis saglikla bebegini kucagina al insAlllah burda yazilanlarids cok goz ardi etme herkesin farkli doktorun daha iyisini bilir
anneoluyorumm13 KonuMankeni ters birşey olsa doktor söylerdi inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız ❤️❤️❤️🧿
KonuMankeni anneoluyorumm13 Amiin canım İnşaallah çok sağol 🥹🥰 doktor ilgisizdi zaten bir de alttan muayene olmak istemediğim için iyice yorumsuz kaldı 😣