Glhayat_54 Esra-kk öncelikle geçmiş olsun ne gibi hayatı tehlikeymiş bu 🤔 Özel doktorlarmı kabul etmıyor cihazları yoğum bakımları falanmı yok anlayamadım tam 🤔
Girlmama Esra-kk ozel hastaneye gidin burda cogu annenin yasadigi bir problem bu hastanelerin kabul etmemesi sacmalim
deryakrgz Esra-kk banada arkada ve aşağıya doğru sarkık dediler ama öyle bir durumla karşılaşmadım daha devletteki doktor 6.aydan sonra yukarı çıkması beklenir dedi özeldeki doktorda aynı şekilde ama sizi kabul etmeme nedenleri neymiş yani
Emine-tuncfu Esra-kk eğitim araştırma hastaneleri kabul eder ve perinatoloji takipli olmanız gerekiyor
Girlmama Esra-kk peki kadin doguma mi gidiyorsunuz perinatolojiye mi belki risk almak istemiyorlardir perinatologlar size daha iyi yardimci olurlar
deryakrgz Esra-kk bizim gibi bir sürü insan var orası kabul etmezse burası kabul etmezse biz nasıl doğum yapalım saçmalık yaa zaten stresli sıkıntılı bir süreç neyse kötü düşünmeyelim iyi düşünelim ki iyi olsun 🤲🏻
Deleted33000 Esra-kk Konya’da Meram tıp fakültesinde perinatolog Ali Acar var canım bı onu araştırın derim iyi bı doktor diye duydum hatta bı kere kanama sebebiyle orda bı gece yattım çıktım belki o bakar size
Esra-kk Girlmama kadın doğumlar riskli gebelik bölümüne yönlendiriyor abla riskli gebelikler kabul etmiyor cnm
Girlmama Esra-kk ay saka gibi sinirim bozuldu seni duaunemiyorum bile umarim bulabilirsin bir doktor yani bulursun bakmak zorundalar