Asilzedemom Tgbakrc elini yumruk yapıp itince oluyor idrar kesesine bende ultrasonda.yapasiya kadar merak ediyordum ama ultrason da doktor gösterdi eliyle vuruyorlar
a-koroglu Parinas ben sorduğumda senin nabzın dedi doktor hatta ben bebeğin kalp ritmi sandım dışarıdan bu şekilde hissedilir mi dedim hayır o senin nabzın dedi elimi koyduğumda pıt pıt kalp ritmi gibi atıyor
evlatce-41 Yani 10 dk eminmisiniz hıçkırık olabilir çünkü oda o kadar sürmez diye düşünüyorum benim ki de hün içinde çok hıçkırıyor ama en fazla 5 dk olsun hadi☺️
Beyza2329 hamcokelek33 bende mersinin silifke ilçesindenim bizim oranında hamçökeleği meşhurdur kullanıcı isminizi görünce sormak istedim☺️
Parinas hamcokelek33 Gülden gök’e gidiyorum. Devlete gitmem gerektiğinde de Tuana hanıma ya da Erhan beye gidiyorum.
hamcokelek33 Beyza2329 hahahsh harikasınız🥹 ben aslen erdemliliyim ama silifkede yaşıyor ailem silifkeyi çok severim, o yüzden hamçökelek yaptım kullanıcı adımı biraz da espri amaçlı💖
Beyza2329 hamcokelek33 hamçökelek yazınca özellikle sormak istedim sağlıkla gelsin bebişiniz sağlıcakla kalın🥰
hamcokelek33 Parinas ben de Kapadokya hastanesine gidiyorum sibel hocaya yarın 36+0 olacağız inşallah 💖