Gulay01 Gaviscon adVance içiyorum günde bazen 4-5 i buluyor. Bir şişe bitirdim midem aşırı reflü yapıyor hatta bogaz agrısı yapıyor bu yüzden sesim kısıldı acaba gavısconun bebege bir zararı olurmu dayanamayıp içiyorum ama vicdanım da cok sızlıyor bilgisi olan var mı? Sizler nekadar süreyle ve günde kaçkez içiyorsunuz?
Omerhatice Gulay01 bendede mide yanmasi olurdu doktoeum gunde 4 kez icebilirsin demisti bir skntisi olmaz demisti canm hem oyle olsa vermezler
Ayshrdll Gulay01 ben hamileliğimin ilk gününden beri içiyorum sonuna geldik hiç bişey olmadı evelallah
MeltemKocamer Gulay01 bana da bugün verdi günde 4 kereye kadar rennie içiyordum kesmedi.yanına bir de lansor verdi..
ikinciprensimgeliyor Benim kadar mide sorunu ceken yoktur eminim canim.gaviscon sisesini yanimda gezdiriyorum resmen bise olmaz korkma
istanbul3455 Ayshrdll baharalper kızlar ben bugşn megada doğum yaptım. Eşim sancı odasında ful benim yanımda durdu en son doğumhanrye geçene kadar o 6 saatlik sancı sürecinde hep yanımdaydı sorun olmadı
Depresif_polyanna Gulay01 gavisconun gebelik kategorisi A. Bi yan etkisi yok yani. Aklına takılırsa google dan ilacın adını gebelik kategorisi diye arat.