Ozlllmb Ebrueren korkunuz mu var acaba bana anestezi yapıldı ve takıldı hissetmedim hiçbir şey çıkarırken de sadece tüy çeker gibi çıkıyor. Ya da enfeksiyon dan ise hemen ardin dan antibiyotik tedavisi başlanıyor zaten her mikroba karşi benim o konuda da sıkıntım olmadı
ikibaloglanannesi Ebrueren Devlette oldum takıldı. 0 acı Yarın İkinci doğum var yine devlette yine takılacak.
mellikenur Ebrueren 1 hafta önce vajinal doğum yaptım. Yırtığım olduğu için dikişlerim vardı. Banada sonda taktılar ne takılırken ne de çıkarılırken sıfır acı. Hiç korkma rahat ol aksine çok rahat oluyorsun. Doğumdan sonra süt için de bol su tüketmen gerektiği için o ağrılarla lavaboya gitmemek çok iyi oluyor
Ebrueren saglikciaanne benim ilk doğumumda takılmadı özelde doğum yaptım doktorum ben kullanmıyorum gereksiz boş acı demişti şimdi 2. Sezeryan devlette olabilirim o yüzden korkuyorum
Daisyy000 Ebrueren gereksiz boş acı demişti Böyle gereksiz bir yorum yaparak bilinçaltınıza sondanin acılı bi uygulama olduğunu kazımış. Ben çok hassas bir tip olarak söylüyorum ki sonda asla acıtan can yakan bisey değil hiç korkmayın
saglikciaanne Ebrueren onu daha çok sizin idrar çimisiniz için mesane sağlığınız için ve o acıyla zaten çabuk kalkalamdigimjz ve çok fazla serum takviyesi alarak WC ihtiyacımız çok olacağını bildikleri için takiyorlar . Bence doktorun tutumu yanlış olmuş :)
Kvsr46kvsr Ebrueren bende sezaryen oldum ikinciyi, idrarımın geldiğini bile hissetmiyordum. Zaten uyuşuk oluyor hissetsemde nasıl kalkıcaktım 😅 yatak batar, onsuz olur mu hiç. Ağrı değil ama rahatsız etmişti beni, tuhaf bi his olmuştu. Korkmana gerek yok
Girlmama Ebrueren ne shhfbehfhdu sonda acitmiyor sadece gicik bir hissi oluyor zaten takilitken anestezi verilmis oluyor bir sey hissetmiyorusnuz cikartirken de siringayla cis cekiliyor hortumdan ve cekiyorlar 2 saniye siz dogumunuzda cisinizi nereye yaptiniz hissetmiyorsunuz cunku yaptiginizi ne garip bi doktor
Ebrueren Daisyy000 Yaa ben zaten korkuyordum doktorun söylesinden değil ama tabi etki ediyor bilinç altına
Mrzbrvdr Daisyy000 bende korkuyordum ama gerçekten de acıtan bir şey değil içinizden 5 e kadar sayın takılıyor anlamıyorsunuz bile
Slmcnmyeniben Daisyy000 katılıyorum gerçekten hep böyle korkutuyorlar sonra yaşayınca diyorsunuz ki aa bu muymuş sonda hiç acitmiyor ve belden anestezi içinde aynısını soylemislerdi hiç hissetmedim bile
Rabiul Ebrueren uyuştuktan sonra takılmasını isteyin benim hiç acımadı çünkü uyuştuktan sonra takılmıştı çıkartırken de acıyacak sandım hemşire derin nefes al dedi gözlerimi kapattım bekliyorum dedim meğerse çıkartmıştı bile yani hiç acımadı
Eliferimm Ebrueren Hiç korkmayın normalde okuyordum sezaryen olanlarda uyuşturduktan sonra ameliyathanede takılıyor diye. Benim ameliyathaneye gitmeden takıldı hatta sormuştum çok zor oluyor diyorlar içeride neden takmıyorsunuz diye. Bak bakalim acıyacak mı sinek ısırmadı mı seni hiç ddi taktım bile dedi gerçekten korkulacak en son şeyiniz bu olsun 😇
Ebrueren Kvsr46kvsr 4 saat sonra ben kalktım tuvaletimde gelmemişti henüz sonra az az idrarımıda yaptım sorun yaşamadım hiç zaten sıvıyı yemeği kesiyorsun ya çiş faln olmuyor
Bahar77777 Sonda ne oluyor ya hep duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum normal doğumdamı takıyolar nedir bu
Bahar77777 Ebrueren ayyy şakamıı bu her sezeryan olanamı takılıyoo bu pekiii acı ağeı olmuyormu ya acaba 😱😱😱
Aylaa123 Bahar77777 korkulacak birşey değilki hissetmiyosunuz bile itfaiye hortumu sokmıyor incecik birşey takıyolar 😂😂
Ebrueren Aylaa123 bilmiyorum inşallah öyle olur yani minnacık hiç görülmeyen bir deliğe incede olsa hortum sokulması beni rahatsız ediyor o düşünce 😂