G12s_18 Bebişime hamileyim beni nasıl bir süreç bekliyor hiç bilmiyorum sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyor bebiş isteyenler süreciniz nasıl ilerliyor gelin sohbet edelim ♥️
Sevgikaya1525 G12s_18 hoşgeldin cnm bende 7 ay önce transfer oldum buraya 😀🤣 hayırlı olsun bu arada cnm
Girlmama G12s_18 selammm ben 1 ay 6 gun once dogurdum suan yaptigi her harekette “benim oglum corona virusunun asisini buldu” diyen kadin gibi gururlaniyorum 🤣 annelik cok zor ama hamilelik daha zor allah yardim etsin
ElenaCojocaru Ben de aynı 😀baya zorlanıyorum kızım 2.5yaşında dışarı çıkmak problem bizde zor ürüyörüm biraz ağrılı benim gebelik geçiyo Allah kolaylık versin size inşallah kolay geçer sizin hamilelik
Efendininannesi G12s_18 ayy bende 2.ye hamileyim bizimde tam 29 ay fark olucak yorucumu olucak nasıl alışıcaz hiç bilmiyorum 🥲
14022024 babyackgz nasıl cesaret ettiniz ben ikinci doğunca tövbe ettim şu an hamile kalacak diye korkuyorum kız kocamdan kaçıyorum 😂
babyackgz G12s_18 oldu tabi olmaz mı yeni rahata erdim diyebilirim onda da rahat battı 😂 eşim ve kayınvalidem çok destek oldu 2.bebiş plansızdı zaten sürpriz olmuştu
babyackgz 14022024 zorluğa alışınca 2 ye bakan 3 e kadar bakar dedik 😅🤦🏼♀️ eşim çok istiyordu bi kızım bi oğlum var bence yeterli ama insan bebek hallerini de özlüyor ya 😂