Masal03 Ben 🤚🏽 Hepsiburadadan aldım sunta va çıkar sandık korktuk ilk 🙄kendimiz kurduk videoya bakarak ama gayet güzel çıktı
Bebekim123 Masal03 canım yanında ki korkuluğu çıkıyor mu yani yatağın yanına birleştirebilir miyiz birde yatağı yorganı dahil mü içine
Masal03 Bebekim123 ewt çıkabiliyo ister sallanır ister sallanmaz ayarıda var herşey dahil 😊 yatağı biraz iyi değil gibi ama ben zatn minik iç yatağı yaptırmıştım
Bebekim123 Masal03 sunta demiştin canım o sıkıntı oldu mu birde uzun ömürlü olur mu acaba 🤔 ve hangi siteden aldın ben çok beğendim beşiği
Gulayse0233 Masal03 evet de ben bugun baktım mesela 80×130 büyümüş hali de 80×180 ölçüleri. O ölçüler minnak geldi 🤔
Mlly34 Bende yeni bakıyorum daha alamadık instagramda yektabebe diye buldum fiyatlarıda güzel geldi müşterilerden de baya foto vardı bakabilirsin bende halaa bakınıyorum 😅
ZeynepSemegirAkkurt Mlly34 bende orayı takip ediyorum açhatta bi alıcıyla birebir konuştum memnun olduğunu söyledi Kararsızım ama alacağım galiba
ZeynepSemegirAkkurt Mlly34 fiyatı gerçekten çok iyi çünkü ama yatak ve yan korumalarda kararsız kaldım sadece alıp almama konusunda
Mlly34 ZeynepSemegirAkkurt onlarda bende kararsızım hala örgü yastık mı yoksa öle uyku seti gibimi olsun diye