Rrrrrrrr 39+4 haftalık olduk ama hiç sancı,nişan vs bir durum yaşamadım sizlerde durumlar nasıl bebeğim doğum pozisyonunu aldı ama bir kıpırtı yok
annelokumu Rrrrrrrr Ben de bugün 39+3 üm. Hiç sancım yok. Belirtim yok. Kafası tam doğum kanalına yerleşmiş. Kendisi gelir 18-19 u gibi dedi doktor ama hiç gelecek gibi hissetmiyorum.. kendi gelmezse 21 inde suni sancı ile başlatılacak doğum 🙄
ozlemsndl1 40+2 den selamlar birazdan doktor kontrolümüz var ve hala ne sancı ne nişan ne su hiçbir şey yok. Yerini çok benimsemiş gelmek istemiyor benim kız😂 suni sancı olacak gibi görünüyor 41. Haftaya kadar yol var..
Rrrrrrrr ozlemsndl1 bana da en son 41 dedi doktorum ama çok uzun geliyoooor benim bebişte kız, sağlıcakla kavusalim kontrol sonrası bilgi verir misiniz suni sancı olayı beni biraz korkutmuyor değil 😅
tgbavural ozlemsndl1 ben de aynı 40+2 bekliyorum hala hiç belirti yok yarın kontrolüm var ama yatış verileceğini düşünmüyorum son günüm cuma suni ile başlatacağız dediler 😅
ozlemsndl1 Rrrrrrrr şuanda yatışım yapıldı doktor 41i de beklesek aynı dedi birde kakasını yeme durumu olabilirmiş o yüzden bugün yatışım yapıldı suni sancı verildi hiç korkulacak birşey yok şuanda yazıyorum 😂 benim kız da nazlı yarına doğururum sanki hiç sancım yok gibi
Nefes-2025 ozlemsndl1 sağlıkla kavuşun inşallah benimde kız 36+2 den selamlar bakalım bizim ki ne zaman gelicek😃bu haftalarda sizde aşağıya baskı oldu mu bıçak saplanır gibi ağrı hisetiniz mi bazen
Rrrrrrrr ozlemsndl1 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 inşallah kolaylıkla gelir bebişinizz ,çok heyecanlı 🤩Suni sancı hakkında bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 🌸😊
ozlemsndl1 Nefes-2025 evet sık sık oldu şuanda sancı görünüyor nstde ama dayanılmayacak gibi değil inşallah hepimiz iki ıkınmada doğururuz😊
Rrrrrrrr annelokumu İnşallah kendiliğinden gelir minişler gelemezse benim de suni sancılı olur büyük bir ihtimalle.Belirti olarak sadece benim aşağıda tamamen baskı hali var ve bebeğim sürekli sağ tarafımda toplanıyor o neden onu bilmiyorum
Nefes-2025 ozlemsndl1 inşallah 🙏 sağlıkla hepimiz kavuşuruz ama kızım vajinamı tekmeliyor erken geleçeği için beni korkutuyor 🫶🏻
annelokumu Rrrrrrrr ben de baskıyı hissediyorum ve benim bebişim de genelde sağda toplanıyor 🤗 Sağıma yattım genelde hamilelik boyunca onla ilgisi olabilir diye düşündüm hep 🤓😂
Ayztgozde 39+0 bende de her hangi bir gelişme yok . Bir an önce gelsin istiyorum . İnsan görmediği şeyin kokusunu özler mi özledim resmen 😅 inşallah bu hafta doğar yoksa 40+3 den sonra kaka yeme ihtimaline karşı sezeryam dedi doktor .
Luluse Selam kızlar bende 39+3 üm bende de sancı nişan hiç bir şey yok. Yavaş yavaş aşağı indiğini hissediyorum sanki ellerini kasıklarımda hareket ettiğini düşünüyorum 🙈yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek
Rrrrrrrr Luluse aynı şeyler bende de oluyor tamamen kasık odaklıyız.Kontrol sonrası her şey yolundadır umarım ufukta var mı doğum 😅