ozzbsb Merhaba🌸 Geçen hafta pazartesi doğum yaptım taburcu da olduk. İkiz bebeklerimde sarılık çıktığı için iki günde bir biluribin baktırmaya gidiyoruz ama kan tahlili için bizden ücret aldılar 2 bin tl civarı. Bu tahlillerden ücret alınması normal mi
Dilekulgtt ozzbsb merhaba bizde sarılık için kan vermiştik ilk verdiğimiz kandan ücret aldılar ama ikinci defa kontrol için kan verdiğimizde almadılar bizden
ozzbsb Dilekulgtt bizde de ilkinden ücret alınmadı ama sarılığın takibi için 2 günde 1 kan vermemiz gerekiyor ikinci gittiğimizdr ücret aldılar 🫢
Dilekulgtt ozzbsb aslında sormak lazım prosedürleri böyle mi acaba benimde kafamda soru işareti oldu şimdi
irmmoom ozzbsb merhaba sarılık geçti mi benimde ikizlerim oldu birinde sarılık var o yüzden merak ettim süreci 🤭
ozzbsb irmmoom merhaba. Bir bebeğimde düşüşe geçti 15 ten 13 e indik. Diğeri 14 te seyrediyor ama yükselme olmadığı için şuan sorun yok dedi doktor. Haftaya 40 kontrolümüz var uzamış sarılık varmı diye tekrr bakarız dedi. Bol bol emzirdim ben düşürmek için🥰