nnisanannesiii Kızlar ikinci hamileliğim 26 haftalık vajinal varis yaşıyorum ağrı yapıyor ama dayanılmayacak kadar degil basına gelen oldu mu dogum sonrası geçiyor mu acaba
Hayal0102 nnisanannesiii benim dışardaydı sanırım elime küçük bir şişlik geliyordu cok agrisi olmadı hafif sızlama oluyordu bazen cok ayakta kalmamak lazım geçmiş olsun 🌷
Smile0 Hayal0102 Varisten dolayı mı başka bir sıkıntı mı oldu benimde yeni başladı o yüzden merak ediyorum kontrol günüme de var henüz soramadım doktora
Hayal0102 Smile0 hayır makat geliş olduğu icin oldu varis beni rahatsız edecek boyutta değildi açıkçası
nnisanannesiii Smile0 benimde bacakta vardı cok aldırış etmedim ama vajinada da oluşmuş iç ve dış kısmında umsrım son haftlarda cok zorlamaz
Smile0 nnisanannesiii inşallah şuan bu durum canımı çok sıktı. Zaten bacaklarımda varis vardı doktor ilk 40 gün zorlaya bilir demişti şimdi de bu çıktı. İlk doğumumda sıkıntılı geçmişti hangi birini düşüneceğim şaşırdım.
nnisanannesiii Smile0 varis işi gerçekten benimde canımı sıktı doktora bacagımı sormuştum normal olabilir dedi ama vajinada olması korkuttu acıkcası