Selenavci63 Hanımlar bugün 9. Haftaya giriş yaptık ama geçen haftaya göre belirtilerim azaldı gibi yani daha enerjik hissediyorum kendimi yemekler de geçen hafta gibi rahatsız etmiyor sanki size de bu şekilde oldu mu bu haftalar da
sendekimsinnn Selenavci63 canım 9+ 3 üm 6.haftadan beri kesintisiz kanamam vardı din birden bire farkettim hiç kanama olmadı bugün sabahta uyandım haftalardır beni uyutmayan şiddetli bel ağrım ve aşırı çok olan bulantım yok olmuş bi korkmadım değil normalmi bilmiyorum kimisi normal diyor ama 4-5 ay önce bi düşüğüm var o yüzden tedirgin oluyorum
dkjannsbd Selenavci63 8+1 im hala yemek yerken tiksinme oluyır koku hassasiyetim devam ediyor ama bulamtım azaldı şükür
Gokcebdk Ben de 8+5 deyim ve 2-3 gündür aynı dediginiz gibi. İştahım normale döndü tiksinmem ve bulantılarım azaldı. Gögüs hassasiyetim ilk zamanlar kadar olmasa da yine var ama arada azalıyor sonra geri geliyor hassasiyet
Selenavci63 sendekimsinnn öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı güzel kolaylıkla gebeliklerimizi geçiririz💖 bende çok araştırdım evet normal diyorlar şu an mesela çok rahat bi şekilde kahvaltı ettim canım da istedi geçen hafta yataktan kalkamıyordum. Kasık ağrım da oluyordu şuan hiç bir şey yok sanki hamile değil gibi oldum bende tedirgin oldum ama normal sanırım kontrole de 10 gün var 🤍
sendekimsinnn Selenavci63 amin canım benimde cuma gününe randevum vardı ama yarına buldum hemen aldım