XxElif Merhaba kızlar yarın sezeryan olucam daha önce olan tanıdıklarım mama al süt gelmezse sarılık olur küveze koymak isterler dedi özel hastane olduğu içinde para için her şeyi yaparlar deneyim yaşayan var mı
060615 XxElif bende sezaryen olmuştum sütümde gelmişti ama bebeğim zayıf doğduğu için hastahane anne sütünün yanında mamada vermemiz gerekir dediler hastahanede mama oluyo ama markayı beğenmeyip vermek istemezsen kendiniz de istediğiniz markayı alabilirsiniz
LavinsMom XxElif benim 3 cu gun gelmisti sutum o zamana kadar kendileri mama veriyordu hastanede. Cesit cesit mamalar oluyor bebege hangisi iyi gelirse onla devam ediyorlar. Ama ben turkiyede yasamiyorum orda boyle degilmi ?
Dilekulgtt XxElif bende özel hastanede doğum yaptım ve erken dogdugu için sarılık oldu oğlum yenidoğan olduğu için kontrol geçti 3 4 kez gitmişliğimiz var sadece bir kez kan için ödeme yaptık doktor kontrol ediyor değere göre bebeğe yatış yapıyorlar Bi sınır var o sınırı gecerse mecbur yatış olur siz eger isterseniz mama vermeyi alıp kullanın tabiki tedbir almak istiyorum derseniz sadece kulaktan dolma laflarada inanmayın bence
Girlmama XxElif ben ilk gun vermedim sutum geldi o kadari da yetti ama 3. gun doymadigini anladim ve sariliga donunce doktorumuz aptamil baslayin dedi suan 1ay6 gunluk hala mamaya devam ediyorum
Ozgeee22 XxElif hastaneden hipp marka mama verdiler sonra eve de aldık meme+mama destekli beslenmişti biz çok memnun kaldık. Şimdi ikinciye hamileyim ve yine sezaryen olacağım bu sefer hazırlıklı gidip yanıma mama almayı düşünüyorum
Hdyhdy XxElif benim sütüm 5 gün sonra geldi ben mama verdim o süreçte sürekli, çok şükür hastaneye yatacak kadar sarılık olmadı bizde , iyi ki de mam vermişim şimdi sütüm var mama vermiyorum
Gamzecebecii XxElif 26 gün önce doğum yaptım sezeryan olarak benle bebek arasında kan uyuşmazlığı vardı sarılık riski fazlaydı bu yüzden mama aldım direk Sma optipro hâlâ da mama veriyorum sütüm yetmiyor 5 öğün sütümü içiyorsa kalanı mama yetmeyince ne yapabilirim ki sarılıkta en fazla 10.8 gördü yatırma falan da olmadı çok şükür sarılıkta olmadık yani 🙏🙏🙏başkalarına bakma bebeğin için ne iyi ise onu yap canım 🌸
Asi_07 XxElif Sütümde sıkıntı yok sükür ama yetmediğini düşürsen sma comfort kullan dedi çocuk doktoru anne sütüne en yakın mama oymuş