Kbrbsr Kızlar aşırı derecede canım turşu çekiyor daha 6+4haftalıgız gecenin 1inde sabahın 5inde yemelimiyimm 🙈 ve turşu aşerenlerin cinsiyeti ne acaba
Eylem Kbrbsr ben hele suyunu içtim bardak bardak arkandan bol su vücut tuzu tutmasn ödem olmasin diye
hande123 Kbrbsr bende öyleydimm 😊 ölüyordum turşu diye ama ev turşusu 😃 dr a sordum direk yeme dedi tansiyon yükseltiyormuş az yemeye çalış nefsini körelt sadece benceee
Kbrbsr Halimearslan55 elimde değilki tutmaya çalışıyorum ama dyanamıyorum🙈 zaten kiloluyum tam duba olucam bu turşu isteğim böyle giderse 😂
Busranagme Halimearslan55 daha ödem olmaz vücudu Can'ım ödem zamanları taaa sonraları 🤗 Benim 7.ci aydan sonra oldu ödem
Glraras Ben de ilk 3 ay kavanozla her gün gece gündüz turşu yedim çok susatıyor zaten istemesende bolca su içiriyo. Sadece tansiyonuna dikkat et o kadar. Kızım olacak Benimde👧🏻 29haftalık olduk bile
Seyma53 Benimde canım çok turşu istiyo aklıma gelince bile ağzım sulanıyo 😁 doktorum gebelikte yüksek tansiyon korktuğumuz bişey tansiyonun normalse sıkıntı yok yiyebilirsin istediğin kadar demişti bana 😊 bebeğimin cinsiyetide erkek
Alinmavi Kbrbsr yediginiz yemekten cinsiyet tahmini olmaz. Vucut neye ihtiyaci varsa onu ister. Bir de bu saatte hamile insanlarin cani cekebilir ve temin edemeyebilirler. Lutfen biraz duyarli olalim.
Halimearslan55 Busranagme benim ilk gebeliğimde olmustu ama 10 haftalıktım felaket derecede hemde ve bir kaç kişi de daha görmüştüm olduğunu
Hatce06 Kbrbsr canım ben cok turşu yedim oğlum olcak😂 Tatlı erkek,tuzlu kız olayı tamamen sacma haberin olsun😂😂