Eemmyy Iraz Bizde bugün 35 haftalık olduk. Geçen hafta netleştirdik ismini, ‘Arhan’ olacak bebişimizin ismi nasip olursa 🥰
Nurelloji Rosegold27 Iraz ahlas koyacağım inşallah belki bi ihtimal ömer ahlas olabilir anlam olarak bir ömür etkileyeceğine inanıyorum 😇
Iraz Mariam1 kendiniz mi seçtiniz aile bireylerinnn adı değil değilim hiç pişman oldunuz mu can da güzel geliyor aslında can ‘ım ama çok mu sıradan diye düşünüyorum bazen sizin fikriniz nedir
Mariam1 Iraz aslında Ekrem can koyuduk ama sadece bazen can kulaniyioruz bu isim ben seçtim eşim da arda koyidu isim pişman değilim
Ebru_ebru Htccndn Çok değişik hiç duymadım gerçekten aşırı hoşuma gitti bende erkek bebeğe hamileyim daha karar vermedik isim için aklımda 🥰
Mariam1 Iraz bu ara biri adı Kaan yazmış bizde onu düşünüyorduk ama sonra ayilede bizde önce biri koyunca vazgeçtik
Eliff_56 Iraz biz daha cinsiyeti öğrensenmeden erkek olursa poyraz koyarız diyorduk öyle de yaptık bi kaç isimli bir şey yaptırdık şuan 31 haftalığım eşimin annesi poyraz köpek ismi diyip eşimin kafasını karıştırdı şuan eşim isim bakıyor
Iraz Eliff_56 ne alaka köpek ismi ben şok ayyy Allahım birseye de karışmasınlar be eşinin ismi ne görümcen vs kaynanan ne koymuş çok merak ettim
2cocuk2kopek Eliff_56 poyraz köpek ismimi 😅😅 kaynanan kayınpederin adını koyman için sizi diğer isimlerden soğutuyot bence
Rabia_Han_Dikmen97 Nurbesteee ilk oğlumun adı Hasan Eren şimdi yine oğlum olacak Emir Han koyacaz inşallah benimde doğumuma 2.5 ay var kaç haftalıksınız