babyiscomings Kızlar dünden beri çarpılmış gibiyim 6. Haftadayım 6+4 falan yani ekrandada hareket yok seside yok dedi telaş yapıyorum bebeğin boyutu 4.70 mm civarıydı deneyimi olanlar doktorlarına sorabilecekler sorabilirmi
Burcuilker1 babyiscomings vajinal USG ile bakıldımı benim öyle duyulmuştu birde başka doktora git bence canım korkma inşaallah herşey yolundadır ☺️
Tufu2 babyiscomings bende aynı seyi yasadım 6+4 bebek olusmus olculeri hatırlamıyorum ama hersey güzel dedi kalp sesisini dinletmeye calıstı duymadım yani bi ses vardı ama bu internettekiler gibi değil var ama üfleme gibi daha yeni bence sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra gel dedi gün gecmek bilmiyor cuma gunu randevum inşAllah hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inan günler gecmiyo içim huzursuz 😔
dilaradoyan babyiscomings neyin sorulmasını istiyorsunuz tam olarak. Ses açık olmasada ekranda görünür kalp ritmi doğru söylemiş
Girlmama babyiscomings 8. haftada karindan ultrasonda kalp atisini gorduk dinletmedi 9-10. haftada dinletti
babyiscomings Burcuilker1 bakıldı canım ama ordada duyulmadı ekrandada göremiyorum dedi çarşamba gününe kadar duymazsa kürtaj dedi
babyiscomings Tufu2 inşallah net bi şekilde duyarız canım en zor şey evlatla sınanmakmış rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
babyiscomings dilaradoyan bu kadar ters yapıcak ne vardı bu postta allah aşkına zaten kafam yerinde değil biraz insanca yaklaşın ya
dilaradoyan babyiscomings ters cevaplamadım aslında gerçekten neyin sorulmasını istediğinizi anlayamadım onu sormaya çalışmıştım ama şimdi tekrar okuyunca yazı dilinde biraz ters gibi durmuş sorduğum haklısınız
Girlmama babyiscomings sen o doktoru degistir bebegi gorduyse kalp atisini 8. haftaya kadar beklemek zorunda belki gec dollenmedir
Busra2013 babyiscomings benimde doktorum yurt disindayim kalp atisi duymak icin erken dedi 6 haftaliktim ama bebegin kalbi atiyordu usgde gozukuyordu gordum yani
gezentianne Girlmama sen o doktoru degistir bebegi gorduyse kalp atisini 8. haftaya kadar beklemek zorunda belki gec dollenmedir Geç döllenme dediğiniz şey bebek nokta gibi beyaz bir şekilde ultrasında görüldüğünde hesaplanıyor.Haftası o zaman neyse o cıkıyor.
babyiscomings dilaradoyan aynen bende siz böyle söyleyince okudum ters değilmiş kusura bakmayın❤️ yani panik halindeyim aslında o kadar çok sorum varki en iyisi kontrol gününü beklemek çok sağollun
Nur_kybs babyiscomings bende 6. Haftada gittiğimde duyulmamıştı 9 da gidince duydum normaldir merak etmeyin sağlıkla gelsin inşallah
_Gizem__98 babyiscomings devlete gidiyorsunuz? Devletteki doktor da bana öyle dedi dış gebelik olabilir kürtaj olabilirsin dedi bende hemen ertesi sabah özele gittim özelde duyuldu kalbi filan