duyguu11 Kızlar 29.haftadayım 1-2 haftaya göre bebeğim daha yumuşak ve az hareket ediyor önceden hareketleri daha sertti. Tedirgin oldum bu normal mi
Esma006 duyguu11 yarın 29 oluyorum benimki de azaldı seviyesi güçlüydü haddibden fazla açıyordu bile kasıklarımda şuan
Birbenbirbebek Beyzaylmaz ya korkutmak için demiyorum hiçte sevmem böyle şeyleri ama bende öyle hissettim 32. Haftamda evham yapıyorum kesin yine dedim kontrole gittim suyum azalmış biraz dinlenin enerji veren şeyler yiyin uzanın veya rahat oturun bekleyin bakalım hareketleniyor mu
duyguu11 Beyzaylmaz kızlar ben de 2 hafta sonra düzeldi, büyüme uykusu denen bir şey oluyormuş sanırım sonra birden daha kuvvetli gelmeye başladı, araştırdığım da çok kişinin bu haftalarda azaldığını sonra düzeldiğini duydum, tedirgin olmayın bence düzelir
Beyzaylmaz Birbenbirbebek 28. Haftaya girdiğim güne kadar dışardan belli oluyordu vurduğu yeri kaldırıyordu şimdi cılız cılız hareket ediyor en son perşembe gittim suyu ve genel durumu iyi demişlerdi
Birbenbirbebek Beyzaylmaz tarif ettiğiniz gibi oldu ve bende 1 hafta önce gitmiştim normaldi . Umarım öyle bir şey değildir ama tedbiri elden bırakmamak gerek
Eesraaa34 Kızlar bebek büyüdükçe yeri daralıyormuş . Benimde bazen etmiyor gibi otururken dirseğimi karnımın üstüne koyuyorum telefonla oynuyorum kolumdan rahatsız oluyor heralde tekmelemeye başlıyor dirsek olan kısımı bu şekilde rahatlıyorum
Beyzaylmaz duyguu11 Allah razı olsun içimi rahatlattın hepimiz sağ sağlim vaktinde kucağımıza alalım inşallah