Aslihanfindik 26 haftalık hamileyim bu zamana kadar olmamıştı ama bugün bel ağrısı var ilk gebelik olunca da bilemedim normal mi çalışıyorum ayakta oluyorum ondan olabilir mi bel boşluğum ağrıyor:(
KumpirsMom Aslihanfindik ben çalışmıyorum ev hanımıyım biraz fazla ayakta durunca hemen başlıyor ağrım ve bide buna ek kuyruk sokumumda ağrıyor sağa sola dönerken yatakta :( aynı haftadayız bu arada
Nur_kybs Aslihanfindik bende 26. Haftadayım çalışmadığım halde geceleri ağrıdan uyuyamıyorum maalesef
anneoluyorumm13 Aslihanfindik 26 haftadayım bende bel ağrısından ağlayacağım neredeyse bir çözümü var mı bunun acaba. Taktiği olan felan
Aslihanfindik KumpirsMom gece yatarken bazen bende de oluyor sırtıma destek koyuyorum yastıkla o biraz iyi geliyor
Aslihanfindik Sevinc44 kullanmıyorum aslında kullansam mı diye düşünüyorum demir d vitamin bunlarda kullanmıyorum doktorum hiç sormadım yazmadı da
Sevinc44 Aslihanfindik tamamen geçirmiyor tabiki ama şikayetleri azaltıyor. Doktorunuza danışarak magnezyum kullanmaya başlayın bence :)