Blueeeeee111 Merhabalar, Medipol Megada Elif Çiler Eren’de doğum yapan var mı, varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız, teşekkürler
Rukiyeinci94 Blueeeeee111 Laydyg Derya yaşara gidiyorum ama hala bende nedense değişebilirmişim gibi geliyor.Elif hanımı burada birkaç kez duydum aslında nasıl bilmiyorum ama.
DogaLina_ Blueeeeee111 ben elif hanimda dogum yaptim 🤗 2019 senesinde. Simdi ki hamileligimde tekrar elif hanima gidiyorum. Kendisini cok severim cok guvenirim o yuzden tekrsr kendisini tercih ettim.
Cigdems Blueeeeee111 Ben gittim 10. Haftada ense kalınlığına baktı aslında 11 ya da 12 de bakılması gerekmiş enseyi ölçü 7 çıkardı başka 2 doktorda teyit ettirdim 1.5 ölçtüler 11 ve 12. Haftada. Ben onun yüzünden bebeğimi kaybedebilirdim üzüntüden yemeden içmeden kesildim. Ağlamaktan 1 hafta kusmam bulantım başladı
tahamommy Laydyg o hastaneye göre fiyatı uygun aslında ben öğretim üyesi bi doktora gitmiştim 3800 dü
Blueeeeee111 Laydyg ben başından beri elif hanıma gidiyorum, çoook memnunum kendisinden, muayene ücreti 4 bin tl
Rukiyeinci94 Blueeeeee111 elif hanım prof değil mi ? Derya hanımdan memnun kaldım da böyle sanki bir bağ kuramadım gibi.Değiştirebilirim bu gidişimde karar vereceğim açıkçası.
Blueeeeee111 Cigdems çok şükür bebeğinizin sağlığı yerinde🙏 ben elif hanımın tecrübesine çok güvendim, bu durumu yaşamanıza çok şaşırdım
Cigdems Blueeeeee111 arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim oda çok şaşırdı. Güvenmemek gerekiyor artık hepsi para kaygısı taşıyor sırf perinatolog kazansın diye yaptu