Misskaynak RdvnMlkn ayyy evetttt 1 haftadr ayni problemim var 25. Haftamdayim bende yururken yada zorladigim bi hareket yapmca vajinamin sol kismi batiyo resmenn
ozlemrcp0476 RdvnMlkn bendede var acisinda uykufan uyaniyor ve yuruyemiyor dayanilacak gibide deil doktorumda erkek seysim agriyo diyemiyorum🙄ama 14 unde kontrolum var soylicem bakalim ne diyor yoksa bu agriyla vasa cikamam gibi geliyor dinlenmeklede gecmiyor
prensannesi1661 RdvnMlkn bende 28 haftaligim benimde oluyor bazen karnimda çok agrım oluyor ama batma hissi falan doktor normal demişti çok şiddetli olmadığı sürece
Aybuke5 prensannesi1661 karında neden oluyomuş bende 28 haftalığım ara sıra belirli yerlere ağrı giriyo bi kaç Saniye sonra geçiyo neden acaba
Gulsum2308 Misskaynak bende 26 haftalığım benimde oluyo yaa bazen yürürken falan, özellikle yorulunca çok oluyo. Çatı ağrısıymış sanırım
prensannesi1661 Aybuke5 karın büyüdüğü için demişti doktor kasılmalar batmalar ağrılar normal demişti
tazecikanneee RdvnMlkn ben 36 haftalığım bende yeni başladı o da biraz sancılardan bide artık kafası iyice asagıya baskı yaptığından ama çok sık değiş gün içerisinde 3-4 defa felan oluyor bana