Mehlika_ Minikcivciviimm çarpıntı bende de yoğun bir şekilde var tansiyonum çok düşüyor napsak buna ya hiç böyle olmamıştım
Minikcivciviimm Mehlika_ benim bazen çarpıntım olurdu yorulduğumda vs ama şimdi kendiliğinden oluyor psikolojik de olabilir bilmiyorum off insallah hamişizdiiir
ToprakYeliz GULLMOMMY bat 19 ama kasığımda baskı hissi var sanki arada bir göğüste hafif acı mı desem başka bişey anlamadım psikolojik mi
GULLMOMMY irmm388_ melikeyimmmmm Mehlika_ Gulceefe-00 CiciAnnis Derya146 Minikcivciviimm Birbebisannesi ToprakYeliz GULLMOMMY kızlar🥺
Mehlika_ Minikcivciviimm inşallah canım. Tansiyon ölç ben her gün ölçüyorum gebelik şüphesi olduğundan beri 10 a 4 tansiyonum normalde 12 8-7 olurdu
Minikcivciviimm Birbebisannesi ayy evet ya birde olmuyor diye strese giren arkadaslarimida kızıyordum daha beter oldum ahahah
Minikcivciviimm Mehlika_ benim normal tansiyonum 10a 5 yada 6 düşük tansiyonlu insanım düştüğünde cok düşüyor zaten direk baygınlık geciriyorum o zaman ama olcerim ara sira teşekkür ederim
CiciAnnis GULLMOMMY canmm belki geç dollenmedir ben testte bişey göremedim ama biraz daha bekleeee ben ikinci gebeligimi adete 10 gunnkala öğrenmiştim 35 değer ile 🙂↕️
Mehlika_ GULLMOMMY bencede erken benim 5 gün var hala ikinci çizgiyi göremedim adet gününü bekliyorum dart gözle
CiciAnnis CiciAnnis erken döllenmiş ti ama ilk gebeliğimde adete 6 gün kala negatifti bir gün gecikme ile 180 li degerlerde öğrenmiştim
GULLMOMMY Mehlika_ kızlar erken gebelik testinde çok kıl gibi ikinci çizgi cikmis eşimde gördü bende ama telefon da çıkmıyor inşallah vardır ama daha erken 7 gün var
CiciAnnis Mehlika_ hayır hiçbir belirti yoktu ama ikinci gebeliğimde kaşık ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyeti vardı