Pinar-inaloglu 1TazeAnneee Benimde çok kısa süreli yalancı sancı ve bugün ilk kez yürümekte zorluk durumu oldu bebek kanalda ama epey aşağı mı indi anlayamadım baya acı çekiyorum yürürken bacak aram ağrıyor. Yarın kontrol var bakalım 😇
1TazeAnneee Pinar-inaloglu benim de ağrı. Oluyor bebek aşşağıda evet o yürüme zorluğu bende hep oluyor Malesef bugün makette bi kenarda durmak zorunda kaldım bana aşırı sancı oluyor yürürken
Pinar-inaloglu 1TazeAnneee Allah kolaylık versin hepimize ya. Zor ama güzel bir süreç. Sağlıkla vakitlice gelsinler 🥰
Hazal0113 Hk29 normal mi sezeryan mi sizinki bana da hep öyle his doğuyor ama sezeryan mayısın ilk haftası kavuşuyoruz inşallah hayırlısıyla🫶🏻💕🥹
Berfemin 1TazeAnneee benim de 17 ama ben bu hafta doğuracağımı düşünüyorum kasılmalarım gittikçe artıyor 😊 sizin nasıl durumunuz bebek hareketleri kasılmalar falan?
1TazeAnneee Berfemin bebek hararetleri azaldı ara ara sancılarım oluyorum ama doğum sancısı değil belli yalancı sancı benimkiler 🥹
dilsinati Son adet tarihime (6 eylül) göre 31+4 deyim. 59 gün (13 haziranı doğum) olarak gösteriyor. Ama bebeğin kilosu ve boyu önde olduğundan 32+4 olarak görünüyor ve 52 gün kaldı diyor (6 haziranı doğum olarak baz alıyor)
Berfemin 1TazeAnneee benim de öyle bir süredir var bu durum ama gittikçe artıyor ve sanki şiddetleniyor kasılmalar. Yarın kontrolüm var bakalım zaten miadımızdayız ben uzamaması taraftarıyım artık bundan sonrası anneyi yıpratır iyice 😬😅 sağlıkla olsun bir an önce doğsun istiyorum 🤲🏻 yoruldum…😊