asil15 424 ile öğrenmiştim 13 gün sonra 8 bin olmuştu öyle olunca keseyi görmüştük doktor tam 4 haftalık demisti 3 gün önce gittimde
Sizdenbirii1 Kelebekkk15 benimde 283 du en son bence olmıştır canım tam 5 haftalıkken gidelim bakalım :)
Sizdenbirii1 Kelebekkk15 bende karnı ağrısı böyle afedersiniz ama ishal gibi bi ağrı birde kasıklarımda Batma var o kadar onun harici pek bişi yok göğsümde agrı var ama rahatsız edici değil
asil15 Normal kızlar bende öyleyim akışına bırakın stres yapmayın ara ara uzanın geçiyor kanama olmadığı sürece korkmayın ağrılar bebeğin rahme tutulduğu anlamına geliyormus
asil15 Ay beklemesi ne zor degilmi kızlar bende cuma günü sağlıklı keseyi gördüm şimdi kısmet olursa dayanamayıp çarşamba yine randevu aldım inşallah kalp atışını duyarim 🥰
Nurbl 5e az kaldı 6. Haftada doktora giderim diye düşünüyorum erkenden stres olmamak için bende sadece halsizlik uyku var
zelihakulaksiz58 Laavinia canım benim sürekli uyku isteği idrara sık çıkma ve mide bulantısı oldu bende 5 haftalık oldum inş saglikla kucağımıza alırız
zelihakulaksiz58 Laavinia beta düzenli yükseliyor ise sağlıklı gebeliktir canm ama yükselmiyor ise dış gebelik olabilir beta 1000 geçtikten sonra kese gösterir kendinj