Nrdnkrts aynacinazli ustası değilim ama erkek hissettim takip edeyim ne diyecekler Allah hayırlı evlat eylesin
Elay123 aynacinazli dr soylemedi mi haftasi yeterli birde sizde ultrasondayken dikkat edin bacak arasina bana erkek gibi geldi ama emin olamadim biraZ kemikleride narin kizda olabilir😂
aynacinazli Elay123 kağıda yazıp verdi ama bakamıyorum eşimle birlikte bir gün belirledik o zaman ogrenicez supriz pastayla ama içim içimi yiyor bakmamak için 🙈
Nrdnkrts aynacinazli keşke kağıdı başkasına verseydiniz yada günü erkene çekin insan meraktan çatlar 😂
Nrdnkrts Zambak-12 yav ne güzel yatiyor minik maşallah bende erkek hissettim hayırlısı olsun inşallah 🤲
Zambak-12 Elamomy ederım tabıkı 10 güne belli olcak herkes kız dedi bir tek sen erkek dedin bakalım :)
Zambak-12 Nrdnkrts ya çok tatlısınız evet ense kalınlığına bakmaya gıtmıstık çok şükür bır şey çıkmadı boylu boyunca yatmış bacakları da acıktı siz kaç haftalıksınız :) 4 kişi kız sizle beraber 2 kişi erkek dedi bakalım sonucu merak ediyorum bende