Esilazeynepaslan Hanımlar hayat hastanesi Merve ışığa giden var mı? 12+5 kemik yapısından kıza benziyor dedi sizce yanılma olırmu başınıza geldi mi böyle bir şey?
aylaamomm Esilazeynepaslan ben merve hanımı çok beğeniyorum çokda bilgili doktor bana erkek dedi erkek canım kendi öyle dediyse emindir bence
aylaamomm Esilazeynepaslan ben ona gidiyorum aşırı ilgili bi doktor 37 ye girdim bende normalde çift doktor yapıyordum baya doktor gezdim merve hanıma karar verdim sonunda
Esilazeynepaslan Biraz genç bi doktor tecrübesiz gibi geldi bana nazmiye hanımımı gitsem diye düşünmüştüm kararsız kaldım
Rumeysaozcann Esilazeynepaslan ben nazmiye hanıma gidiyordum cinsiyet bellimi arkadaşlarım cinsiyet partisi yapacak dediğimde evet belli diyip kâğıda kız yazmıştı sonrasında başka doktordan erkek olduğunu öğrendim şuan özlem hanıma gidiyorum kimisine soğuk geliyor ama ben çok çok çok memnunum kendisinden
Esilazeynepaslan Rumeysaozcann ya ciddi misiniz ben de tecrübelidir diye ona güvenmiştim kaçıncı haftada size kız dedi bu arada ben çok araştırdım bütün doktorlar kemik yapısıyla alakası yoktur cinsiyetin diyor ama benim doktorum kemik yapısına göre kız diyor
Rumeysaozcann Esilazeynepaslan 16 haftalıkken söylemişti cinsiyeti banada nazmiye hanımı çok övdüler ya ben bir sıkıntısını görmedim aslında ama cinsiyette yanılma olunca gitmek istemedim açıkçası partide gelen hediyeler hep kız içindi şuan bazanın altında bekliyorlar 🥲