Kızlar haftalardır doğumu bekliorum çok fazla sancılarım vardı çok ağrılarım vardı ama nst de hiç sancı çıkmıyordu ve onca şeye rağmen 0 açıklık. Bebeği afedersiniz özel bölgemde hissediyorum haftalardır ha doğurdum ha doğuracam modundaydim ama gelmedi bir türlü en son Perşembe günü doktor pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi gel jelle doğumu gerçekleştirecem dedi en az 1 cm açılman olmuş olur zaten dedi umarım da olmuştur .. jel derken neyi kastediyor anlamadım yaşayan varmı aranızda .. ilk gebeliğimde de doğmadı tam 40.haftada suni sanciyla doğum yapmıştım ama bunda suni sancı olmayacağını jelle başlatacağini zorlanmayacağimi felan söyledi . Epidural düşünüyorum zaten . 3 cm den sonra da epidurali veririz dedi çok olumlu konuştu umarım dediği gibi de olur 🤷🏼♀️☺️ dualarınıza talibim sabah 8 buçukta hastanede olacağız doğumdan sonra tekrar yazacağım inşallah . İlk dogumumda saat 1 de suni sancı alıp 4 te doğum yapmıştım yine epiduraldi çok güzel bir doğumdu umarım buda öyle olur . 4 cm e kadar sancıyı çekmiştim o zaman o sancı çok zordu tabiki ama epidural iğnesi vurulduktan sonra gerçekten prensesler gibi doğum olmuştu hiç bir şey hissetmedim ondan sonra