Nur_kybs Bebisbg34 25 haftalığım ama hamileliğimin başından beri özellikle sağ tarafımda bıçak saplanır gibi bir ağrı var ve gebelik ilerledikçe arttı maalesef
Buse71 Bebisbg34 Bobreklerde enfeksiyon olabilor bi doktora gidip idrar kan ver canim bnmde ayniydi enfeksiyon vuruyormis sag bele
LavinsMom Bebisbg34 doktor buyuk ihtimalle magnezyum yazacak. Ama ben de genel bi agri oldugunu dusunmustum bazen oyle olmuyor. Benim bobreklermde kristaller varmis hamilelik haraketle birlikte iste agri veriyordu onceleri .
Bebisbg34 Nur_kybs aynı benmde suan öyle bıcak saplanır gibi ara ara ama süreklı değilde normal yanı gittikce daha cok cogsliyor öyle mi
Nur_kybs Bebisbg34 gün içinde hareket halinde olduğum için çok ağrı hissetmiyorum ama geceleri hiç uyutmuyor bebek büyüdükçe de arttı inşallah sende öyle olmaz :(
Nur_kybs Bebisbg34 ilk haftalarda geceleri bir kez uyanıyordum şu an dört beş kez kalkıyorum ağrıdan ağlıyorum resmen birde erkek çocuğu bel ağrısı yapar derler bilmiyorum ama doğum sancısından çok şu belimden korkuyorum
ipekveatlas siyatik ağrısı kızlar o. doğurunca geçiyo vallahi bıçak gibi kesiliyo o ağrı ama kesinlikle magnezyum kullanın yoksa yürütmeyen cinsten sokakta kaldırıma oturup ağladığımı bilirim. bol dinlenme+magnezyum+bol su