Burnosunn_annesi Canlar sizinde varmı yada nasıl ödemler azaldı doktora bu haftada gidince soracam ama sizinde oluyor mu nasıl geciyo🤗
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi var kuzum ya özellikle ayak ve ellerimle sabah kalkınca farklı ben oluyorum sanki🤣
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi geçmiyor bacım geçmiyor hatta doğuma yakın hacı yatmaza dönüşüyorsun doğumdan 1 hafta sonra tamamen geçiyor merak etme ama sadece hacı hiç yatamıyor ondan emin ol 😂😂😂
Bussbety Burnosunn_annesi merhaba içtiğiniz suyu arttırıp tuzu azaltın ödemeniz inmeye başlıyor en azından benim öyle oldu
Sulegull Burnosunn_annesi ödem varsa dikkat et tansıyonuna bak tuzu kes benim ilk gebeliğimde vardı yüksek tansıyondan erken doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim çok dikkat ediyorum sende mutlaka ölç tansıyonu
Burnosunn_annesi Sulegull aslında tansiyonum yüksek oluyor bazen dikkat edeyim teşekkür ederim canım 🥰
Melissayda @Burnosunn_annesi aşkım 30+3 ödem olmuyorum ve hala yüzüğümü takabiliyorum tuzu azalt , bol bol su iç , hareket et
Yuuki Burnosunn_annesi Bende bacaklarda ağrı var son bir iki gündür bacak arası ağrım özellikle yürürken çok oluyor 🥹