gokcekocyigiit Visneli1so-s komşuma cinsiyet partisi bile yaptık, pembe neler aldık, şu an oğlu 1,5 yaşında 🤣🤣
minikkurabiyelerinannesi Visneli1so-s Çok var ya 🥲 yengemin yeğenine erkek dediler ay cinsiyet partisi hazırlık falan sonra bir duydular ki kızı oluyor şu an kızı 3 yaşında 😂 Halam da 4 çocuk annesi 4 çocuğuna da hep erkek demişler doğuma kadar şu an iki kızı iki oğlu var ama tabi çocuklar 20-30 küsür yaşlarında 😂 Benim kuzenime de 7. Aya kadar erkek dediler sonra hoppp kızı oldu 🙈 Banada 12. Hafta da %100 erkek dediler değişmez dediler açıkçası iki erkek hamileliği yaşadım bunda belirtilerim falan hep farklı ben kız hissediyorum belki bir umut kızım olur diye bekliyorum 🥹🌸💖
gokcekocyigiit [silindi] o da var 😅 üniversiteden arkadaşıma erkek dediler, ayy kocası neler yaptı, mobilyası her şeyi hazırdı çocuk bir doğdu kız, ama o organ taramasına girmemişti, tabi doğunca hepimizi şok etti, şu an kızı 8 yaşında 🤣
Nergiznane [silindi] 12 haftada erken dendi 18 de kız dendi şuan 19 haftaligiz detayliyi bekliyorum 21 giricem o zmn net belli olur hazırlık yapmaya baslicam artık
Nergiznane minikkurabiyelerinannesi bende bu sorunu yaşadım aslında 2 kızımdada aşırı bulantili ve böyle herşey koktu evime bile giremedim 2 3 ay evimden bile tiksindim doktorum yatış verdi o şekilde bulantı serumları ile geçirdim 4 ayı bunda başlarda bulantim olmadı 7 haftadan sonra başladı ama tiksinme olmadı bişey kokmadi burnuma gayet rahatta yedim içtim bulantım olsa bile herkezde farklı geciyosa erkekdir falan dedi 12 haftada doktorumuzda erkek dedi 18 de kız dedi geri ama ben kızlarından çok farklı hamilelik geçiriyorum demkki her hamilelik bir olmuyor yada doktorum da yanıldı en garanti detaylı 21 haftada griicez bakalım ne diyecek
minikkurabiyelerinannesi Nergiznane Aynen bende 20li haftaları bekleyeceğim sonra alışveriş yapacağım
Aslihan-ozkan Banada net kız dedi. Sağlıklı olsunda inşallah yinede değişmesin 🙂 Detaylıda yanılma payları olmuyor değil mi ? Detaylıdan sonra değişen var mı acaba merak ettim
Yarensmom 17 haftaya kadar hangi doktora gittiysem hepsi kız dedi şuan 30 haftalik oğlumu bekliyorum 😂😂