Moomtoobee Kizlarrr bu haftada bebeğinizin kilosu nasıl 39 da planlı sezeryan olcak 3090 şuan bebiş 1 haftada 200 300 gr daha alır mi sizce🥰 sizin bebekleriniz kaç kilo şuan
Rumeysaozcann Moomtoobee 38 de 3200 dü doğuma kadar 200 alır dedi olduğu kadar olmadığı kader demişler artık perşembe belli olucak 😍
gokcekocyigiit Moomtoobee haftasına göre kilosu gayet güzel, 30′dan sonra genelde haftada minimum 200 gr alıyorlar, yeter ki sağlıklı olsun kilosu hiç önemli değil 🙂
Moomtoobee Rumeysaozcann Perşembe mi mi dogumunuz🥰 ay benimde cuma günü az kaldı çok heyecanliyimmm ya
Moomtoobee gokcekocyigiit inşallah sağlıkla dogsunlar ama biraz ele avuca gelsin istiyorum dogumda sonra kilo kaybı da oluyo ya çünkü 🥰
gokcekocyigiit Moomtoobee kızım 36 haftalık 2500 kg doğdu, küveze girmedi, ama 41 haftalık komşumun oğlu 3250 kg ile solunum sıkıntısı yüzünden 2 hafta kaldı, tabi ki kilo kaybı flan oluyor ama merak etmeyin onu fazlasıyla alıyorlar, saglık olsun ☺️
ayseayseaysee Ay benim oğlan 37+2 de 3200 dedi doktor ama haftasıyla uyumlu dedi. 40 a kadar 4 olur mu o zaman 🤦🏼♀️
Rumeysaozcann ertonunannesi23 bebeğin kilo alımının doktor geriden geliyor demediği sürece sorun yapmayın bebeğe kilo aldıracak yiyecekleri okadar çok yedim ki abartılı birşekilde hemde ama sonuç 3200 sağlıklı olması önceliğimiz olsun 🌸