Borannnn ElifDe vallahi ben gebeliğin başından beri öyle 28+3 oldum hala azalma yok bitme hiç yok bıktım valla
minnakhanimmm ElifDe benimde öyle doktor idrarda yanma yoksa sıkıntı yok hamilelikte oluyormuş bol su iç dedi
ElifDe Borannnn Ya bende normal mi ki diye endişelendim ama sizin bu haftalarda bile öyleyse normal diyebiliriz o halde 🥹
saglikciaanne Büyük haftalarda çok daha olacak stres etmeyin akinti rengi ağrı yanma olmadığı sürece gebelik döneminde akıntı çok normal . 30 dan sonra o kadar yogundu mı akıntım bazen pantolonuma kadar geçerdi acaba suyum mu sızıyor diye düşünürdüm :)
Mervegndgdu Bende 16. Haftadayım akıntı arttı idrar yolu enfeksiyonu olabilirmis yarın bi doktora gideceğim fitil veriyormus sanırım istersen doktoruna bir söyle
ikibaloglanannesi Valla 39+0 olduk bende de var 😂 enfeksiyon vs yok😅salı doğumum var hatta. İlk gebeliktede vardı. Dogurunca geçiyor :)
ElifDe Esma006 Şöyle söyliyim gözlemlediğim akıntının biraz üstüne çıktı Buda 16.haftama girmemle daha net anlaşıldı
Esma006 ElifDe ilerleyen haftalarda artıyor benimde şuan fazla 27.haftya girdim rahim büyüdükçe akıntı artışı artıyor malesef