Busra2013 Hergun sivilce cikiyor kizimda bole degildi ki noemaldede sivilceli suratim yok adet zamani cikardi giderdi aonra simdi lekemi dersiniz sivilcemi dersinuz yuzm cok cirkinnnn nie bole oluo
minnakhanimmm Busra2013 bende de öyle ou 8. Haftadan sonra başladı ben ergenken bile böyle koca koca sivilce çıkarmamıştım sonra lekeler oluştu 18 haftadayim hala geçmedi
Merve-tns28 Bende aynı sorunu yaşıyorum malsef 13 haftada yim kızım olcak çillenirsin diyorlar ve bundan korkmuyo değlim 😊
Busra2013 Merve-tns28 kizimda yoktu biseyim ya bununda cinsiyetini bilmiyorum daha 15+5 hergun sivilce cikiyor lekeler cikiyor yuzum cok cirkin
Melisalp Busra2013 bi cildiyeye görünsene, ben de 14+4 üm ben de de egzama çıktı yüzümde , gitçem doktora
Merve-tns28 Busra2013 minik minik ya nasl gecircez bakalım 😊 bebişler sağlıklı olsunda bizimkisi geçer
Busra2013 minnakhanimmm valla yuzum bide yorgunum stresliyim fln sararmis bi lekeler bi sivilceler kendimden igreniom
Busra2013 Melisalp yok benim ole egzama olck kdr degil tej tuk cikiyor elemiyorum gidiyor haftada 1 tane 3 haftada 1 tane fln
minnakhanimmm Busra2013 bugünlerde geçer diye kendimi avutuyorum ben bende sivilce bide leke oldu o lekeler nasıl gecicek bilmiyorum