defnevedoruk Sedosh kızımda hiç kusmadım, bir kere bile midem bulanmadı ama oğlumda bulantıdan kusmadan öldüm öldüm bittim
Hilalaysu Sedosh bende kıza hamileyim 25+4 haftalığız🐞 hiç bulantım kusmam vs olmadı sadece çok fazla uyku hali ve yüzümde sivilcelenme oldu. Oğlumda hiç biri olmamıştı prensesler gibi geçmişti😘 bunda uyku hali zorluyor biraz bide sivilcelenme moral bozuyor
Gmry Sedosh 31 haftalığız çok şükür hiç bulantım ve tiksinmem olmadı oğlum olacak ama bu durumun cinsiyetle alakası yok bence de
Salihaa42 Sedosh ikiz kızlarına hamileyken ne bulantı ne kusma hiç yasamadim şimdide oğlana hamileyim 22 haftalık aynen bunda da ne bulantı ne kusma hiç yasamadim genetik yani
Tatli_bebek12 Sedosh ben kızım olacak ayrıntılı ultrasonda belli oldu hiç ama hiç bulantım kusma vs uok canım
0104 Sedosh kızımda disari cikamazdim boğazım acirdi kusmaktan iki oglumda migde bulantim dahi olmadi
Nilay01- Sedosh oğlumda hiç bulantım olmadı çok kısa süre koku hassasiyetim oldu o kadar bunda sabahları aşırı bi mide bulantım var 12.haftaya girmek üzereyim inşallah geçer ama daha cinsiyetimiz belli değil
Eldgrn Sedosh Kızıma hamileyken hamile olduğumu bilmeyen anlamazdı. Çok şükür ne kusma ne bulantı ne başka birşey oldu günlük yaşantıma devam ettim. Tek çok uyuyordum o da normaldir.
Rare Sedosh kiz bebege hamileyim 8.ayimdayim ne bulanti ne kusma ne tiksinme hicbirini yasamadim sadece mide yanmam var O da altinci aydan sonra basladi